Соус вишневый


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Вишню заливаем вином, добавляем сахар и варим до готовности. Затем в отвар добавляем крахмал, разведенный водой, доводим смесь до кипения, сразу после чего снимаем с огня и даем остыть. Соус готов.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вишня без косточек500г
Сахар200г
Вино белое200г
Крахмал1ч.л.
Вода100г

Вишню заливаем вином, добавляем сахар и варим до готовности. Затем в отвар добавляем крахмал, разведенный водой, доводим смесь до кипения, сразу после чего снимаем с огня и даем остыть. Соус готов.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Класичний соус бешамель
Медова заправка (фоторецепт)
Горіховий соус (фоторецепт)
Домашній майонез від Ектора Хіменес-Браво
Кисло-солодкий китайський соус для м’яса
Соус песто
Правильний маринад для курки
Кисло-солодкий соус на основі чорносливу
Соус Теріякі – рецепт приготування
Турецький соус з часнику й фундука
Соус зі щавлю
Аджика з волоськими горіхами (фоторецепт)
Пряний соус із гарбуза
Сливовый соус с розмарином (видео)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю