Соус из красной смородины


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Ягоды промываем и отжимаем из них сок. Выжимки заливаем холодной водой, добавляем сахар, доводим до кипения и процеживаем через ситечко. Крахмал разводим смородиновым соком. Процеженный отвар доводим до кипения, вливаем сок с крахмалом, быстро перемешиваем и снимаем с огня. Соус готов.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Красная смородина2ст.л.
Вода100мл
Сахар2ст.л.
Крахмал1ч.л.

Ягоды промываем и отжимаем из них сок. Выжимки заливаем холодной водой, добавляем сахар, доводим до кипения и процеживаем через ситечко. Крахмал разводим смородиновым соком. Процеженный отвар доводим до кипения, вливаем сок с крахмалом, быстро перемешиваем и снимаем с огня. Соус готов.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Сальса — рецепт соусу
Класичний соус бешамель
Медова заправка (фоторецепт)
Горіховий соус (фоторецепт)
Домашній майонез від Ектора Хіменес-Браво
Кисло-солодкий китайський соус для м’яса
Соус песто
Правильний маринад для курки
Кисло-солодкий соус на основі чорносливу
Соус Теріякі – рецепт приготування
Турецький соус з часнику й фундука
Соус зі щавлю
Аджика з волоськими горіхами (фоторецепт)
Пряний соус із гарбуза


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю