Песто от ресторана «Le Cowe dell vino»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Смешиваем все ингредиенты и перебиваем их с помощью блендера.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Масло оливковое170г
Базилик100г
Чеснок (зубок)1шт
Орехи кедровые70г
Сыр Пармезан105г
Соль0по вкусу
Перец0по вкусу

Смешиваем все ингредиенты и перебиваем их с помощью блендера.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Соус песто
Правильний маринад для курки
Кисло-солодкий соус на основі чорносливу
Соус Теріякі – рецепт приготування
Турецький соус з часнику й фундука
Соус зі щавлю
Аджика з волоськими горіхами (фоторецепт)
Пряний соус із гарбуза
Горіховий соус (фото)
Сливовый соус с розмарином (видео)
Ткемали из алычи
Аджика (фото)
Средиземноморский соус (фото)
Пряный крыжовниковый соус


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю