«Босанова» («Званый ужин»)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Бульон разводим небольшим количеством воды. Лук и говядину нарезаем небольшими кубиками. В бульон кладем измельченные орехи, варим в течение 15 минут и добавляем лук и мясо. Солим, перчим и варим до готовности.  

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Фундук100г
Лук1шт
Бульон(мясной или овощной) 3стакан
Соль0по вкусу
Черный перец0по вкусу
Говядина300г
Миндаль100г

Бульон разводим небольшим количеством воды. Лук и говядину нарезаем небольшими кубиками. В бульон кладем измельченные орехи, варим в течение 15 минут и добавляем лук и мясо. Солим, перчим и варим до готовности.  



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Українська солянка: простий рецепт
Пісний суп з грибами на мигдальному молоці
Томатний суп з базиліком (фоторецепт)
Солянка: покроковий рецепт
Суп з фрикадельками — рецепт приготування
Суп з фрикадельками
Суп-пюре з печериць
Грибний суп
Крем-суп з селерою та яйцем-пашот(Все буде добре) (відео)
Моркв’яний суп з карі
Сирний суп з базиліком
Бограч
Лаймовий суп (фоторецепт)
Суп-пюре зі щавлю


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю