Галушки из пресного теста


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Муку просеиваем через сито, добавляем воду и соль. Тщательно перемешиваем, тесто должно получиться крутым и пресным. Из теста раскатываем жгут толщиной 1 см и вырезаем из него галушки.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Мука 1стакан
Вода0.25стакан
Соль0по вкусу

Муку просеиваем через сито, добавляем воду и соль. Тщательно перемешиваем, тесто должно получиться крутым и пресным. Из теста раскатываем жгут толщиной 1 см и вырезаем из него галушки.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Томатний суп з базиліком (фоторецепт)
Солянка: покроковий рецепт
Суп з фрикадельками — рецепт приготування
Суп з фрикадельками
Суп-пюре з печериць
Грибний суп
Крем-суп з селерою та яйцем-пашот(Все буде добре) (відео)
Моркв’яний суп з карі
Сирний суп з базиліком
Бограч
Лаймовий суп (фоторецепт)
Суп-пюре зі щавлю
Гарбузовий суп з квасолею (Все буде добре) (відеорецепт)
Зелений борщ з щавлем – простий рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю