Гренки с кабачком


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Кабачок нарезаем пластинами толщиной 1 см, солим и запекаем в духовке до готовности. Белый хлеб обжариваем в растительном масле с двух сторон до золотистой корочки, выкладываем на салфетки (чтобы убрать лишнее масло) и натираем одну сторону чесноком. На гренку выкладываем запеченный кабачок, смазываем майонезом и слегка присыпаем  тертым сыром. Еще рецепты гренок Гренки с сыром и […]

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Хлеб тостовый, белый80г
Кабачок60г
Сыр твердый50г
Масло растительное0по вкусу
Майонез0по вкусу
Соль0по вкусу

Кабачок нарезаем пластинами толщиной 1 см, солим и запекаем в духовке до готовности. Белый хлеб обжариваем в растительном масле с двух сторон до золотистой корочки, выкладываем на салфетки (чтобы убрать лишнее масло) и натираем одну сторону чесноком. На гренку выкладываем запеченный кабачок, смазываем майонезом и слегка присыпаем  тертым сыром.


Еще рецепты гренок




Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Холодець по-новому від Евгена Клопотенко (фоторецепт)
Паштет з курки з яблучно-гірчичним желе (фоторецепт)
Канапе з салакою від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Курячі крильця чилі зі сметанним соусом
Сендвіч з телятиною і соусом з сиру рокфор (фоторецепт)
Солодкий перець з овочами (фоторецепт)
Овочевий террін з козячим сиром (фоторецепт)
Лососевий тар-тар з каперсами та цибулею (фоторецепт)
Балик зі свинини (Все буде добре) (відеорецепт)
Мільфей з кабачків з творожно-авокадовим кремом (відеорецепт)
Мариновані печериці нашвидкоруч (фоторецепт)
Корзинки з пармезану з манго та куркою
Маринована міні-моцарела в прошутто
Мус із авокадо


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю