Грибной жульен («МастерШеф»)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Духовку разогреваем до 180 С. Грибы нарезаем соломкой и поджариваем на 2 ст. л. масла. Лук нарезаем тонкими полукольцами и томим на остальном масле до прозрачности. Смешиваем лук с грибами. Нарезаем ветчину, смешиваем с грибами, солим, перчим, добавляем сметану и тушим на слабом огне 5-7 минут. Выкладываем в форму, посыпаем сыром и запекаем 15 минут. […]

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Черный молотый перец 0по вкусу
Масло сливочное4ст.л.
Сыр твердый150г
Ветчина копченая 150г
Лук репчатый 1шт
Сметана 0.50стакан
Грибы свежие 500г
Соль 0по вкусу

Духовку разогреваем до 180 С. Грибы нарезаем соломкой и поджариваем на 2 ст. л. масла. Лук нарезаем тонкими полукольцами и томим на остальном масле до прозрачности.

Смешиваем лук с грибами. Нарезаем ветчину, смешиваем с грибами, солим, перчим, добавляем сметану и тушим на слабом огне 5-7 минут.

Выкладываем в форму, посыпаем сыром и запекаем 15 минут.


Еще рецепты закусок из грибов



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Гриби, фаршировані рисом
Фаршировані печериці: покроковий рецепт
ТОП-5 новорічних закусок та салатів
Лаваш з паровою броколі та сиром (фоторецепт)
Новорічні закуски 2018: що приготувати на свято
Балик зі свинини (Все буде добре) (відеорецепт)
Рулет зі шпинату (Все буде смачно) (відеорецепт)
Холодець по-новому від Евгена Клопотенко (фоторецепт)
Паштет з курки з яблучно-гірчичним желе (фоторецепт)
Канапе з салакою від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Курячі крильця чилі зі сметанним соусом
Сендвіч з телятиною і соусом з сиру рокфор (фоторецепт)
Солодкий перець з овочами (фоторецепт)
Овочевий террін з козячим сиром (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю