Грибы в сметане («МастерШеф»)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Белые грибы нарезаем  и отвариваем в подсоленной воде (1 ст. л. соли на 1 л воды) 30 минут. Воду сливаем, к грибам добавляем сметану и варим еще 10 минут. Мелко нарезаем зеленый лук. Добавляем сливочное масло, лук, укроп и тимьян к грибам и тут же снимаем с огня. Еще рецепты блюд из грибов Маринованные грибы […]

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Белые грибы 500г
Сметана 0.50стакан
Масло сливочное 3ст.л.
Лук зеленый, небольшой пучок 1шт
Укроп свежий, рубленый 1ст.л.
Тимьян свежий, рубленый 1ст.л.
Соль 0по вкусу

Белые грибы нарезаем  и отвариваем в подсоленной воде (1 ст. л. соли на 1 л воды) 30 минут. Воду сливаем, к грибам добавляем сметану и варим еще 10 минут. Мелко нарезаем зеленый лук. Добавляем сливочное масло, лук, укроп и тимьян к грибам и тут же снимаем с огня.


Еще рецепты блюд из грибов



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Гриби, фаршировані рисом
Фаршировані печериці: покроковий рецепт
ТОП-5 новорічних закусок та салатів
Лаваш з паровою броколі та сиром (фоторецепт)
Новорічні закуски 2018: що приготувати на свято
Балик зі свинини (Все буде добре) (відеорецепт)
Рулет зі шпинату (Все буде смачно) (відеорецепт)
Холодець по-новому від Евгена Клопотенко (фоторецепт)
Паштет з курки з яблучно-гірчичним желе (фоторецепт)
Канапе з салакою від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Курячі крильця чилі зі сметанним соусом
Сендвіч з телятиною і соусом з сиру рокфор (фоторецепт)
Солодкий перець з овочами (фоторецепт)
Овочевий террін з козячим сиром (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю