Овочевий террін з козячим сиром (фоторецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Террін (фр. Terrine) - страва з французьким шармом. Дізнайтеся, як приготувати класичний овочевий террін в нашому покроковому фоторецепті!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Баклажан1шт
Помідори300г
Гарбуз300г
Болгарський перець1шт
Кабачок1шт
Гриби200г
Козячий сир або бринза150г
Яйця3шт
Часник4зубчик
Рослинна чи оливкова олія5ст.л.
Зернова гірчиця1ст.л.
Сушений розмарин1ч.л.
Зелень (петрушка і цибуля)30г
Буряково-томатний сікза смаком
Сільза смаком
Перецьза смаком
Цукорза смаком

Як приготувати овочевий террін з козячим сиром: рецепт покроково з фото

 як приготувати овочевий террін з козячим сиром

Продукти для приготування овочевого терріна

рецепт з фото овочевого терріна крок 1

1. Нарізаємо гриби дрібними кубиками

рецепт з фото овочевого терріна крок 4

рецепт з фото овочевого терріна крок 5

рецепт з фото овочевого терріна крок 6

рецепт з фото овочевого терріна крок 7

2. Дрібно нарізаємо кабачок без шкірки, баклажан, гарбуз та солодкий перець

рецепт з фото овочевого терріна крок 8

рецепт з фото овочевого терріна крок 9

рецепт з фото овочевого терріна крок 10

3. Помідори заливаємо окропом, залишаємо на хвилину, а потім знімаємо шкірку та теж дрібно нарізаємо

рецепт з фото овочевого терріна крок 11

рецепт з фото овочевого терріна крок 12

4. Рубаємо зелень

рецепт з фото овочевого терріна крок 14

5. Розігріваємо в сковороді 3 столові ложки рослинної олії та викладаємо в неї 2 зубчики подрібненого часнику

рецепт з фото овочевого терріна крок 15

6. Коли часник почне віддавати свій аромат, викладаємо в сковороду овочеву масу

рецепт з фото овочевого терріна крок 15

7. Тушкуємо овочі, поки не випарується вся рідина

рецепт з фото овочевого терріна крок 16

рецепт з фото овочевого терріна крок 17

рецепт з фото овочевого терріна крок 18

8. У рублену зелень додаємо рослинну олію, зернову гірчицю та розмарин

рецепт з фото овочевого терріна крок 19

9. У цю суміш натираємо часник

рецепт c фото овощного террина шаг 10

10. Викладаємо в маринад овочеву масу

рецепт з фото овочевого терріна крок 11

рецепт з фото овочевого терріна крок 11

11. Овочеву суміш солимо та додаємо цукор. Залишаємо овочі маринуватися на годину

рецепт з фото овочевого терріна крок 12

рецепт з фото овочевого терріна крок 12

12. Викладаємо овочі на деко рівним шаром та ставимо в розігріту до 100 градусів духовку. Підсушуємо суміш годину

рецепт з фото овочевого терріна крок 13

рецепт з фото овочевого терріна крок 13

13. У миску розбиваємо яйця та злегка збиваємо виделкою

рецепт з фото овочевого терріна крок 14

14. Додаємо туди розкришений сир

рецепт з фото овочевого терріна крок 15

15. Додаємо в сирну суміш підсушені овочі та перемішуємо

рецепт c фото овощного террина шаг 16

16. Прямокутну жароміцну форму вистилаємо харчовою плівкою та викладаємо в неї овочевий террін. Вирівнюємо поверхню

рецепт з фото овочевого терріна крок 17

17. Закриваємо овочі кінчиками плівки

рецепт з фото овочевого терріна крок 18

18. Розміщуємо форму з терріном в глибоке деко та наливаємо туди воду, розігріту до 70 градусів

Залийте води стільки, щоб вона доходила до середини форми з терріном

рецепт з фото овочевого терріна крок 19

19. Ставимо террін в розігріту до 150 градусів духовку та запікаємо протягом години. Злегка охолоджуємо овочевий террін з козячим сиром та ставимо під гніт в холодне місце на 6-8 годин. Подаємо з хлібом.

рецепт c фото овочевого терріна, рецепт приготування овочевого терріна з фото, як приготувати овочевий террін з козячим сиром рецепт з фото, склад овочевого терріна з козячим сиром, як приготувати овочевий террін з козячим сиром


Фото: Віталій Панін, Smachno.ua



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Олів’є по-мексиканськи (Все буде добре) (відеорецепт)
Торт Сльози янгола (Все буде добре) (відеорецепт)
Сангрія (фоторецепт)
Крем-брюле за 3 кроки
Тріснуте шоколадне печиво
Фруктовий салат на подушці з сорбета (фоторецепт)
Домашня паста з качкою (фоторецепт)
Домашній майонез від Ектора Хіменес-Браво
Швидкі чебуреки с сиром
Індичка, запечена в духовці
Кисло-солодкий китайський соус для м’яса
Пиріг з гарбуза
Курча в вині: покроковий рецепт
Кавове суфле з горіховим праліне (Все буде добре) (відеорецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю