«Чубастики» («Званый ужин» )


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Обжариваем нарезанные кубиками шампиньоны. Через пять минут добавляем нарезанный перец. Потом кладем отваренные гребешки, солим и приправляем прованскими травами. Добавляем сливки и тушим до готовности.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вареный гребешок200г
Шампиньоны300г
Перец болгарский 1шт
Масло сливочное2ст.л.
Сливки0.50стакан
Соль0по вкусу
Смесь прованских трав0по вкусу

Обжариваем нарезанные кубиками шампиньоны. Через пять минут добавляем нарезанный перец. Потом кладем отваренные гребешки, солим и приправляем прованскими травами. Добавляем сливки и тушим до готовности.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Гриби, фаршировані рисом
Фаршировані печериці: покроковий рецепт
ТОП-5 новорічних закусок та салатів
Лаваш з паровою броколі та сиром (фоторецепт)
Новорічні закуски 2018: що приготувати на свято
Балик зі свинини (Все буде добре) (відеорецепт)
Рулет зі шпинату (Все буде смачно) (відеорецепт)
Холодець по-новому від Евгена Клопотенко (фоторецепт)
Паштет з курки з яблучно-гірчичним желе (фоторецепт)
Канапе з салакою від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Курячі крильця чилі зі сметанним соусом
Сендвіч з телятиною і соусом з сиру рокфор (фоторецепт)
Солодкий перець з овочами (фоторецепт)
Овочевий террін з козячим сиром (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю