Сыр, панированный в сухарях


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Сыр нарезаем тонкими полосочками (как на картофель «фри»). Яйцо слегка взбиваем, обмакиваем в нем сыр и обваливаем в панировочных сухарях. Проделываем эту процедуру дважды. Жарим сыр в хорошо раскаленном масле на большом огне со всех сторон, до образования румяной корочки.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Сыр твердый80г
Яйцо1шт
Сухари панировочные40г
Масло растительное200мл

Сыр нарезаем тонкими полосочками (как на картофель «фри»). Яйцо слегка взбиваем, обмакиваем в нем сыр и обваливаем в панировочных сухарях. Проделываем эту процедуру дважды. Жарим сыр в хорошо раскаленном масле на большом огне со всех сторон, до образования румяной корочки.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Холодець по-новому від Евгена Клопотенко (фоторецепт)
Паштет з курки з яблучно-гірчичним желе (фоторецепт)
Канапе з салакою від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Курячі крильця чилі зі сметанним соусом
Сендвіч з телятиною і соусом з сиру рокфор (фоторецепт)
Солодкий перець з овочами (фоторецепт)
Овочевий террін з козячим сиром (фоторецепт)
Лососевий тар-тар з каперсами та цибулею (фоторецепт)
Балик зі свинини (Все буде добре) (відеорецепт)
Мільфей з кабачків з творожно-авокадовим кремом (відеорецепт)
Мариновані печериці нашвидкоруч (фоторецепт)
Корзинки з пармезану з манго та куркою
Маринована міні-моцарела в прошутто
Мус із авокадо


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю