Нарешті зробила грибну зупу-пюре!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Загрузка...
приготовлено 0 раз

Посмотреть отзывы

І хоч я люблю казати, що кулінарія — це не моє, нарешті сподобилась зробити щось поїсти. Аж дивно, повірте. Обмежилась я простим, але досить смачним блюдом. Так от — зупа (*суп — ми так називаємо перше у Львові) пюре з шампіньйонів. Для приготування цієї страви потрібен блендер — дуже зручно ним робити різні пюре (чи то з овочів, чи […]

Найти рецепт из моих ингредиентов

І хоч я люблю казати, що кулінарія — це не моє, нарешті сподобилась зробити щось поїсти. Аж дивно, повірте. Обмежилась я простим, але досить смачним блюдом. Так от — зупа (*суп — ми так називаємо перше у Львові) пюре з шампіньйонів.

Для приготування цієї страви потрібен блендер — дуже зручно ним робити різні пюре (чи то з овочів, чи фруктів, також можна робити фарш з мяса). Також пів кілограма шампіньйонів, молоко, сіль перець і сир та сметана при подачі.

Беремо шампіньйони і миємо їх, чистимо їх від шкірки на шапочках, обрізаємо низ ніжки. Кидаємо в блендер (великі гриби  потрібно розрізати). Мелемо до стану пюре та виливаємо у каструлю. Туди ж додаємо молока, щоб була напіврідка консистенція і трохи води. Сіль-перець за смаком. Варити потрібно хвилин 20 — але я завжди пробую, тому точний час не скажу — знаю, швидко. Має раз закипіти, а потім потрібно скрутити вогонь, і воно ще побулькає трохи. Як пюре буде готове — розливаємо по тарілках, додаємо сметани і тертого сиру, можна ще зелень. От так от 🙂

П.С. З півкілограма грибів виходить порядка двох порцій супу.



У меня получилось!
Сохранить в кулинарную книгу

Попробуй еще
Хрустящее тесто из кокосовой стружки
Огуречный сендвич с рыбой и ветчиной
Яичница в форме сердечка на День святого Валентина
Валентинки из блинов к 14 февраля
Салат оливье: классический рецепт
Салат Мимоза: классический рецепт
Манник
Телятина в кофе
Кофе с алкоголем
Кофе ристретто
Кофе с сыром
Нежная телятина тушеная в кофейном соусе
Кутья на Рождество и Старый Новый год — рецепт
Бутерброды к старому новому году — изысканно, дешево и сердито!
На какой воде готовить пищу?




Добавление в кулинарную книгу
Отправить рецепт на почту

ВВЕРХ

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕГИСТРАЦИЯ

Имя
e-mail
Пароль

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

или войти при помощи e-mail

Потерялся пароль?

Потерялся пароль?

На какой e-mail отправить
новый пароль?
Отмена
ИСПАНСЬКИЕ БУЛОЧКИ «ENSAIMADAS»
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка с яблоками в мультиварке