Домашні літні коктейлі :)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 раз

Посмотреть отзывы

Коли приходить літо, стає гаряче і хочеться лиш одного — якимось чином освіжити запалений мозок і пересохлу горлянку. Пропоную прості і ненав’язливі способи це зробити! Йдемо за рівнем складності від простішого:ЛимонадБеремо лимони (штуки 4-5 — не жалійте!), видушуємо їх і разом з шкіркою кидаємо в ємність. Залити це все цитрусне добро можна простою водо або […]

Найти рецепт из моих ингредиентов

Коли приходить літо, стає гаряче і хочеться лиш одного — якимось чином освіжити запалений мозок і пересохлу горлянку. Пропоную прості і ненав’язливі способи це зробити! Йдемо за рівнем складності від простішого:

Лимонад

Беремо лимони (штуки 4-5 — не жалійте!), видушуємо їх і разом з шкіркою кидаємо в ємність. Залити це все цитрусне добро можна простою водо або мінералкою без газу. Ну і льоду побільше — вуаля! (Дехто ліниться і бере замість свіжих лимонів лимонний концентрат. Але він навіть і близько не пахне так як свіжі цитруси).



Вино з мінеральною водою

Я для цього божественного напою вибираю біле сухе вино (можна інкерманське, а можна і шиканути: австралійське або чілійське) і мінеральну воду (краще брати Моршинську або Евіан, бо води типу Боржомі мають сильний присмак і псують напій) — змішати в довільній пропорції. Увага — бульбашки в мінералці і спека можуть спричинити підвищену «веселість» — будьте пильні!

Домашнє мохіто (mojito) — улюблений напій дядька Хемінгуея

Тут вже трохи складніше та й інгрідієнтів більше. Так, є два види мохіто, з ромом і без. Відрізняються лише наявністю рому  .
Решта інгрідієнтів: спрайт, свіжа м’ята, лайми та цукор. І лід, звичайно. М’яту я беру зазвичай на Житньому ринку на Подолі, але вже в багатьох супермаркетах вона є. Просто на Житньому м’ята значно свіжіша. Ріжемо її (я люблю дрібно, щоб сік пустила, дехто просто листочки кидає) і кладемо в склянки. Дусимо лайм і кидаємо шкірки з нього.  Заливаєм спрайт і ром (тут вже кількість за смаком ).
 

Мохіто


Тепер складніше  — лід. Багато де роблять одну і ту ж помилку — не дрібнять лід, а кидають шматками. Це велика помилка, бо лід має бути пінкою над мохіто. Для того, щоб лід збився в однорідну массу використовую той же блендер з насадкою для колки льоду.

Вуаля.
Смачного!



У меня получилось!
Сохранить в кулинарную книгу

Попробуй еще
Хрустящее тесто из кокосовой стружки
Огуречный сендвич с рыбой и ветчиной
Яичница в форме сердечка на День святого Валентина
Валентинки из блинов к 14 февраля
Салат оливье: классический рецепт
Салат Мимоза: классический рецепт
Манник
Телятина в кофе
Кофе с алкоголем
Кофе ристретто
Кофе с сыром
Нежная телятина тушеная в кофейном соусе
Кутья на Рождество и Старый Новый год — рецепт
Бутерброды к старому новому году — изысканно, дешево и сердито!
На какой воде готовить пищу?



Добавление в кулинарную книгу
Отправить рецепт на почту

ВВЕРХ

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕГИСТРАЦИЯ

Имя
e-mail
Пароль

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

или войти при помощи e-mail

Потерялся пароль?

Потерялся пароль?

На какой e-mail отправить
новый пароль?
Отмена
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Выпечка на Старый Новый год
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стол на Старый Новый год