Домашні літні коктейлі :)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 раз

Посмотреть отзывы

Коли приходить літо, стає гаряче і хочеться лиш одного — якимось чином освіжити запалений мозок і пересохлу горлянку. Пропоную прості і ненав’язливі способи це зробити! Йдемо за рівнем складності від простішого:ЛимонадБеремо лимони (штуки 4-5 — не жалійте!), видушуємо їх і разом з шкіркою кидаємо в ємність. Залити це все цитрусне добро можна простою водо або […]

Найти рецепт из моих ингредиентов

Коли приходить літо, стає гаряче і хочеться лиш одного — якимось чином освіжити запалений мозок і пересохлу горлянку. Пропоную прості і ненав’язливі способи це зробити! Йдемо за рівнем складності від простішого:

Лимонад

Беремо лимони (штуки 4-5 — не жалійте!), видушуємо їх і разом з шкіркою кидаємо в ємність. Залити це все цитрусне добро можна простою водо або мінералкою без газу. Ну і льоду побільше — вуаля! (Дехто ліниться і бере замість свіжих лимонів лимонний концентрат. Але він навіть і близько не пахне так як свіжі цитруси).



Вино з мінеральною водою

Я для цього божественного напою вибираю біле сухе вино (можна інкерманське, а можна і шиканути: австралійське або чілійське) і мінеральну воду (краще брати Моршинську або Евіан, бо води типу Боржомі мають сильний присмак і псують напій) — змішати в довільній пропорції. Увага — бульбашки в мінералці і спека можуть спричинити підвищену «веселість» — будьте пильні!

Домашнє мохіто (mojito) — улюблений напій дядька Хемінгуея

Тут вже трохи складніше та й інгрідієнтів більше. Так, є два види мохіто, з ромом і без. Відрізняються лише наявністю рому  .
Решта інгрідієнтів: спрайт, свіжа м’ята, лайми та цукор. І лід, звичайно. М’яту я беру зазвичай на Житньому ринку на Подолі, але вже в багатьох супермаркетах вона є. Просто на Житньому м’ята значно свіжіша. Ріжемо її (я люблю дрібно, щоб сік пустила, дехто просто листочки кидає) і кладемо в склянки. Дусимо лайм і кидаємо шкірки з нього.  Заливаєм спрайт і ром (тут вже кількість за смаком ).
 

Мохіто


Тепер складніше  — лід. Багато де роблять одну і ту ж помилку — не дрібнять лід, а кидають шматками. Це велика помилка, бо лід має бути пінкою над мохіто. Для того, щоб лід збився в однорідну массу використовую той же блендер з насадкою для колки льоду.

Вуаля.
Смачного!



У меня получилось!
Сохранить в кулинарную книгу

Попробуй еще
Хрустящее тесто из кокосовой стружки
Огуречный сендвич с рыбой и ветчиной
Яичница в форме сердечка на День святого Валентина
Валентинки из блинов к 14 февраля
Салат оливье: классический рецепт
Салат Мимоза: классический рецепт
Манник
Телятина в кофе
Кофе с алкоголем
Кофе ристретто
Кофе с сыром
Нежная телятина тушеная в кофейном соусе
Кутья на Рождество и Старый Новый год — рецепт
Бутерброды к старому новому году — изысканно, дешево и сердито!
На какой воде готовить пищу?



Добавление в кулинарную книгу
Отправить рецепт на почту

ВВЕРХ

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕГИСТРАЦИЯ

Имя
e-mail
Пароль

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

или войти при помощи e-mail

Потерялся пароль?

Потерялся пароль?

На какой e-mail отправить
новый пароль?
Отмена
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глинтвейн от простуды — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо с авокадо