Суши від Юки


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 раз



Найти рецепт из моих ингредиентов

Друзі на вихідних вчили крутити суші. Незабутні враження! Хочу надіслати свій майстер клас по суши на цей конкурс https://www.smachno.ua/konkurs.html , як думаєте, переможу? починаєм… беремо норі (спеціальні водорості, в які закручується рис і начинка), змочуємо їх водою, щоб краще крутилось, накладаємо туди варений рис, рисинка до рисинки 🙂 тонким шаром. і начинку – в нашому випадку це був копчений вугор, креветки, лосось. звичайно, поокремо. Тепер закручуємо. перший раз я забула, що закручувати потрібно за допомогою бамбукової дощечки! а ви не забувайте! Потім розрізаємо "ковбаску" змоченим у воді ножем – спочатку на дві частини, а потім їх ще на три паралельно розрізаємо. таким чином за класичним рецептом з однієї ковбаски має вийти шість шматків суши. вуаля!



У меня получилось!
Сохранить в кулинарную книгу


Рекомендуем
Попытка сделать поразнообразнее и посложнее
Наши шедевры
суши ко знаменательному дню…
Первый раз он трудный самый….
Суши-восторг
Rock and Roll
Конкурс портала “Смачно” и сети суши-баров “СушиЯ®” на лучшую фотографию суши


Новости партнеров


ВВЕРХ

Добавление в кулинарную книгу
Отправить рецепт на почту

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕГИСТРАЦИЯ

Имя
e-mail
Пароль

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

или войти при помощи e-mail

Потерялся пароль?

Потерялся пароль?

На какой e-mail отправить
новый пароль?
Отмена