Домашня локшина


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 раз


Посмотреть отзывы

Найти рецепт из моих ингредиентов

Ингредиенты
Добавить в список покупок
Борошно400г
Яйця3шт
Олія2ст.л.
Вода1ст.л.
Сільза смаком

Як приготувати домашню локшину — покроковий рецепт

  1. Борошно висипаємо на стіл, в середині робимо поглиблення і насипаємо туди сіль
  2. Яйця збиваємо, додаємо воду і обережно розмішуємо ножем

    Щоб тісто було більш еластично, додайте туди трохи рослинного масла

  3. Коли яйця з водою поєднаються, обережно вливаємо їх в борошно і ретельно вимішуємо тісто руками до тих пір, поки воно перестане тягнуться при розрізанні ножем. Відставляємо тісто на півгодини

    Якщо під час замішування в тісті з’являються тріщини, додайте трохи води і вимісити ще раз

  4. Розкачуємо тісто дуже тонко, розрізаємо на 4 смуги і злегка обсипаємо борошном. Смуги кладемо одну на одну, знову нарізаємо смужками ще тонше і розбираємо їх руками
  5. Даємо локшині підсохнути, іноді перебираючи її руками.

Домашня локшина готова!



У меня получилось!
Сохранить в кулинарную книгу


Рекомендуем
Постный торт
Имбирный чай (фоторецепт)
Печёные яблоки в мультиварке
Каша в мультиварке
Желатиновая мастика: рецепт
Зелёный чай с корицей, мятой и лаймом
Творожные сочники
Яблочный штрудель (фоторецепт)
Печенье кантуччи с миндалем
Зефир от Лизы Глинской
Ленивые вареники с творогом (фоторецепт)
Как приготовить домашнюю сгущенку (фоторецепт)
Французский суп с зеленым горошком
Бурани из курицы со спаржевой фасолью (фоторецепт)


Новости партнеров


ВВЕРХ

Добавление в кулинарную книгу
Отправить рецепт на почту

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕГИСТРАЦИЯ

Имя
e-mail
Пароль

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

или войти при помощи e-mail

Потерялся пароль?

Потерялся пароль?

На какой e-mail отправить
новый пароль?
Отмена