Друзі на вихідних вчили крутити суші. Незабутні враження! Хочу надіслати свій майстер клас по суши на цей конкурс https://www.smachno.ua/konkurs.html , як думаєте, переможу? починаєм… беремо норі (спеціальні водорості, в які закручується рис і начинка), змочуємо їх водою, щоб краще крутилось, накладаємо туди варений рис, рисинка до рисинки 🙂 тонким шаром. і начинку — в нашому випадку це був копчений вугор, креветки, лосось. звичайно, поокремо. Тепер закручуємо. перший раз я забула, що закручувати потрібно за допомогою бамбукової дощечки! а ви не забувайте! Потім розрізаємо "ковбаску" змоченим у воді ножем — спочатку на дві частини, а потім їх ще на три паралельно розрізаємо. таким чином за класичним рецептом з однієї ковбаски має вийти шість шматків суши. вуаля!
Попробуй еще