Торт “Для коханих”


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Склад: Яйця – 5 шт., цукор – 2 ст., ванілін – 10 г., желатин – 30 г., мука – 1 ст., сметана 15% – 800 г., банан – 3-4 шт., киви – 3 шт.Спосіб приготування бісквіту:Яйця і 1 ст. цукру збити міксером, коли маса стане однорідною – поступово ввести 1 ст. муки та збивати до повного […]

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Склад:

 Яйця – 5 шт., цукор – 2 ст., ванілін – 10 г., желатин – 30 г., мука – 1 ст., сметана 15% – 800 г., банан – 3-4 шт., киви – 3 шт.

Спосіб приготування бісквіту:

Яйця і 1 ст. цукру збити міксером, коли маса стане однорідною – поступово ввести 1 ст. муки та збивати до повного розтанення цукру.

Отриману массу вилити у форму, попередньо застелену фольгою.

Форму з тістом поставити у добре розігріту духову шафу та випікати при температурі 200С 30 хв.в

Готовий бісквітний корж розділити на 3 частини. Кожну із цих частин розрізати на кубики 1х1 см.

Спосіб приготування заливки:

800 г. сметани 15% збити з 1 ст. цукру міксером. За бажанням можна додати 2 ст.л какао.

У однорідну суміш влити 30 г. желатину розведеного у 100 г. теплої води. Добре перемішати.

Формування торту:

Трилітрову катрулю, або іншу форму, яка вам підходить вислати харчовою плівкою так, щоб не залишилось жодної щілини.

Ківі – 3 шт. – розрізане кільцями, естетично викласти дно форми; одну частину нарізаного кубиками бісквіту викласти рівномірним шаром; банан – 1,5-2 шт. – нарізаний кільцями, викласти рівномірним шаром; сформований перший слой торту затити третиною заливки.

Так само викласти другий слой торту (за виключенням шару ківі).

Третій слой торту – закрити останніми третиною бісквіту і третиною заливки.

Торт залишити в холодильнику до повного застигання (3-6годин, залежить від якості желатину).

Перед подачею на стіл перевернути торт у каструлі (чи обраній вами формі) на тацю, обережно зняти харчову плівку.

На завершення можна притрусити шоколадною стружкою.

СМАЧНОГО!!!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Спробуй ще
Хрустке тісто з кокосової стружки
Огірковий сендвіч з рибою і шинкою
Яєчня в формі сердечка на День святого Валентина
Валентинки з млинців до 14 лютого
Салат олів’є: класичний рецепт
Салат Мімоза: класичний рецепт
Манник
Телятина в каві
Кава з алкоголем
Кава ристретто
Кофе с сыром
Нежная телятина тушеная в кофейном соусе
Кутья на Рождество и Старый Новый год — рецепт
Бутерброды к старому новому году – изысканно, дешево и сердито!
На какой воде готовить пищу?



Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік