Шоколадно — мигдальні фінансів з малиною


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

У нас на ринках зараз багато малини . Гріх цим не скористатися і не приготувати щось смачне й ароматне  Сьогодні я пропоную вам рецепт смачних шоколадних фінансів зі свіжою малиною. Поєднання перевірене неодноразово  Замість мигдалю ви можете використовувати розмелені фісташки або фундук , а на місці малини цілком підійде вишня , яка теж чудово поєднується з […]

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

У нас на ринках зараз багато малини . Гріх цим не скористатися і не приготувати щось смачне й ароматне :) Сьогодні я пропоную вам рецепт смачних шоколадних фінансів зі свіжою малиною. Поєднання перевірене неодноразово :)

Замість мигдалю ви можете використовувати розмелені фісташки або фундук , а на місці малини цілком підійде вишня , яка теж чудово поєднується з шоколадним тістом.

  • Інгредієнти на 27 штук :
  •  
  • 150 г вершкового масла
  • 75 г борошна
  • 2 ст.л. какао -порошку
  • 1/ 4 ч.л. солі
  • 6 білків
  • 150 г цукру
  • 1 ч.л. ванильнойесенції
  • 120 г мигдалю
  • 100 г малини
  •  

    склад

    склад

    Вершкове масло розтоплюємо на середньому вогні і доводимо до злегка коричневого відтінку , близько 5 хвилин. Знімаємо з вогню і відставляємо в сторону.

    Борошно просіваємо з какао і сіллю.

    Мигдаль розмелюємо .

     

    мигдаль

    мигдаль

    Білки злегка збиваємо вінчиком. Додаємо цукор і перемішуємо. Додаємо борошняну суміш і мигдаль , перемішуємо до однорідності.

     

    білки

    білки

    Вливаємо олію і ще раз перемішуємо.

    Розкладаємо тісто по змазаним формочках ( заповнюємо на 2 /3) , зверху кладемо малину.

     

    тісто

    тісто

    Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до сухої сірники , приблизно по 20 хвилин ( час може відрізнятися в залежності від духовки) .

    Подаємо охолодженими.

     

    Шоколадно - мигдальні фінансів з малиною

    Шоколадно — мигдальні фінансів з малиною

    Приємного чаювання!



    Мені вдалося!
    Зберегти в кулінарну книгу

    Спробуй ще
    Хрустке тісто з кокосової стружки
    Огірковий сендвіч з рибою і шинкою
    Яєчня в формі сердечка на День святого Валентина
    Валентинки з млинців до 14 лютого
    Салат олів’є: класичний рецепт
    Салат Мімоза: класичний рецепт
    Манник
    Телятина в каві
    Кава з алкоголем
    Кава ристретто
    Кофе с сыром
    Нежная телятина тушеная в кофейном соусе
    Кутья на Рождество и Старый Новый год — рецепт
    Бутерброды к старому новому году – изысканно, дешево и сердито!
    На какой воде готовить пищу?



    Додавання в кулінарну книгу
    Відправити рецепт на пошту

    ВГОРУ

    УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

    РЕЄСТРАЦІЯ

    Ім'я
    e-mail
    Пароль

    УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

    або увійти за допомогою e-mail

    Забули пароль?

    Забули пароль?

    На який e-mail відправити
    новий пароль?
    Відмінити
    яблочный пирог в мультиварке
    Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
    как приготовить тыквенный пирог
    Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)