Ватрушки з сиром та яблуками


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

  На 12 ватрушок Борошно – 550 г (залежить від борошна + – 60-80 г) Сухі дріжді – 2,5 ч.л. Яйця – 2 шт. Маргарин а бо масло – 100 г (або маргарину 70 і гр рослинної олії 2 ст.л без запаху) Цукор – неповна склянка (близько 100-150 г) Молоко – 250 мл Жовток – […]

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

 

На 12 ватрушок

  • Борошно – 550 г (залежить від борошна + – 60-80 г)
  • Сухі дріжді – 2,5 ч.л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Маргарин а бо масло – 100 г (або маргарину 70 і гр рослинної олії 2 ст.л без запаху)
  • Цукор – неповна склянка (близько 100-150 г)
  • Молоко – 250 мл
  • Жовток – для змащення

Для начинки:

  • Сир – 300 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 4-5 ст.л.
  • Ваніль
  • Сметана – 2 ст.л.
  • Сливи, яблука або заморожені ягоди

Готуємо тісто.

У тепле молоко насипаємо дріжджі, чайну ложку цукру і столову борошна.

Розмішуємо і ставимо в тепле місце на 15 хвилин, поки не підніметься "шапочка".

У чашу, в якій будемо замішувати тісто, насипаємо 500 г борошна.

Робимо заглиблення, кладемо яйця, цукор, топлений маргарин або масло і дріжджі.

Замішуємо тісто. Якщо липне, то додаємо ще потрохи борошна. Вимішуємо гарненько. Тісто виходить м’яке і має збільшитися в два рази.

Готуємо начинку.

Змішуємо всі інгредієнти в міксері тісто обминаємо, формуємо кульку і складаємо на деко, трохи придавлюючи рукою. Кульки залишаємо, щоб підійшли, хвилин на 15.

Потім дном склянки робимо заглиблення посередині і накладаємо начинку. Краї змащуємо жовтком.

Можна до того, коли почнемо накладати сирну масу і зверху ваші улюблені фрукти.

Ставимо у духовку, розігріту до 180 градусів на 25-30 хвилин. залежить від духовки.

Після того, як охолонуть, посипаємо цукровою пудрою.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Спробуй ще
Хрустке тісто з кокосової стружки
Огірковий сендвіч з рибою і шинкою
Яєчня в формі сердечка на День святого Валентина
Валентинки з млинців до 14 лютого
Салат олів’є: класичний рецепт
Салат Мімоза: класичний рецепт
Манник
Телятина в каві
Кава з алкоголем
Кава ристретто
Кофе с сыром
Нежная телятина тушеная в кофейном соусе
Кутья на Рождество и Старый Новый год — рецепт
Бутерброды к старому новому году – изысканно, дешево и сердито!
На какой воде готовить пищу?




Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці