Нарешті зробила грибну зупу-пюре!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

І хоч я люблю казати, що кулінарія – це не моє, нарешті сподобилась зробити щось поїсти. Аж дивно, повірте. Обмежилась я простим, але досить смачним блюдом. Так от — зупа (*суп — ми так називаємо перше у Львові) пюре з шампіньйонів. Для приготування цієї страви потрібен блендер — дуже зручно ним робити різні пюре (чи то з овочів, чи […]

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

І хоч я люблю казати, що кулінарія – це не моє, нарешті сподобилась зробити щось поїсти. Аж дивно, повірте. Обмежилась я простим, але досить смачним блюдом. Так от — зупа (*суп — ми так називаємо перше у Львові) пюре з шампіньйонів.

Для приготування цієї страви потрібен блендер — дуже зручно ним робити різні пюре (чи то з овочів, чи фруктів, також можна робити фарш з мяса). Також пів кілограма шампіньйонів, молоко, сіль перець і сир та сметана при подачі.

Беремо шампіньйони і миємо їх, чистимо їх від шкірки на шапочках, обрізаємо низ ніжки. Кидаємо в блендер (великі гриби  потрібно розрізати). Мелемо до стану пюре та виливаємо у каструлю. Туди ж додаємо молока, щоб була напіврідка консистенція і трохи води. Сіль-перець за смаком. Варити потрібно хвилин 20 — але я завжди пробую, тому точний час не скажу — знаю, швидко. Має раз закипіти, а потім потрібно скрутити вогонь, і воно ще побулькає трохи. Як пюре буде готове – розливаємо по тарілках, додаємо сметани і тертого сиру, можна ще зелень. От так от 🙂

П.С. З півкілограма грибів виходить порядка двох порцій супу.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Спробуй ще
Хрустке тісто з кокосової стружки
Огірковий сендвіч з рибою і шинкою
Яєчня в формі сердечка на День святого Валентина
Валентинки з млинців до 14 лютого
Салат олів’є: класичний рецепт
Салат Мімоза: класичний рецепт
Манник
Телятина в каві
Кава з алкоголем
Кава ристретто
Кофе с сыром
Нежная телятина тушеная в кофейном соусе
Кутья на Рождество и Старый Новый год — рецепт
Бутерброды к старому новому году – изысканно, дешево и сердито!
На какой воде готовить пищу?



Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо