Нарешті зробила грибну зупу-пюре!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

І хоч я люблю казати, що кулінарія – це не моє, нарешті сподобилась зробити щось поїсти. Аж дивно, повірте. Обмежилась я простим, але досить смачним блюдом. Так от — зупа (*суп — ми так називаємо перше у Львові) пюре з шампіньйонів. Для приготування цієї страви потрібен блендер — дуже зручно ним робити різні пюре (чи то з овочів, чи […]

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

І хоч я люблю казати, що кулінарія – це не моє, нарешті сподобилась зробити щось поїсти. Аж дивно, повірте. Обмежилась я простим, але досить смачним блюдом. Так от — зупа (*суп — ми так називаємо перше у Львові) пюре з шампіньйонів.

Для приготування цієї страви потрібен блендер — дуже зручно ним робити різні пюре (чи то з овочів, чи фруктів, також можна робити фарш з мяса). Також пів кілограма шампіньйонів, молоко, сіль перець і сир та сметана при подачі.

Беремо шампіньйони і миємо їх, чистимо їх від шкірки на шапочках, обрізаємо низ ніжки. Кидаємо в блендер (великі гриби  потрібно розрізати). Мелемо до стану пюре та виливаємо у каструлю. Туди ж додаємо молока, щоб була напіврідка консистенція і трохи води. Сіль-перець за смаком. Варити потрібно хвилин 20 — але я завжди пробую, тому точний час не скажу — знаю, швидко. Має раз закипіти, а потім потрібно скрутити вогонь, і воно ще побулькає трохи. Як пюре буде готове – розливаємо по тарілках, додаємо сметани і тертого сиру, можна ще зелень. От так от 🙂

П.С. З півкілограма грибів виходить порядка двох порцій супу.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Спробуй ще
Хрустке тісто з кокосової стружки
Огірковий сендвіч з рибою і шинкою
Яєчня в формі сердечка на День святого Валентина
Валентинки з млинців до 14 лютого
Салат олів’є: класичний рецепт
Салат Мімоза: класичний рецепт
Манник
Телятина в каві
Кава з алкоголем
Кава ристретто
Кофе с сыром
Нежная телятина тушеная в кофейном соусе
Кутья на Рождество и Старый Новый год — рецепт
Бутерброды к старому новому году – изысканно, дешево и сердито!
На какой воде готовить пищу?



Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік