Домашні літні коктейлі :)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Коли приходить літо, стає гаряче і хочеться лиш одного – якимось чином освіжити запалений мозок і пересохлу горлянку. Пропоную прості і ненав’язливі способи це зробити! Йдемо за рівнем складності від простішого:ЛимонадБеремо лимони (штуки 4-5 – не жалійте!), видушуємо їх і разом з шкіркою кидаємо в ємність. Залити це все цитрусне добро можна простою водо або […]

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Коли приходить літо, стає гаряче і хочеться лиш одного – якимось чином освіжити запалений мозок і пересохлу горлянку. Пропоную прості і ненав’язливі способи це зробити! Йдемо за рівнем складності від простішого:

Лимонад

Беремо лимони (штуки 4-5 – не жалійте!), видушуємо їх і разом з шкіркою кидаємо в ємність. Залити це все цитрусне добро можна простою водо або мінералкою без газу. Ну і льоду побільше – вуаля! (Дехто ліниться і бере замість свіжих лимонів лимонний концентрат. Але він навіть і близько не пахне так як свіжі цитруси).



Вино з мінеральною водою

Я для цього божественного напою вибираю біле сухе вино (можна інкерманське, а можна і шиканути: австралійське або чілійське) і мінеральну воду (краще брати Моршинську або Евіан, бо води типу Боржомі мають сильний присмак і псують напій) – змішати в довільній пропорції. Увага – бульбашки в мінералці і спека можуть спричинити підвищену “веселість” – будьте пильні!

Домашнє мохіто (mojito) – улюблений напій дядька Хемінгуея

Тут вже трохи складніше та й інгрідієнтів більше. Так, є два види мохіто, з ромом і без. Відрізняються лише наявністю рому  .
Решта інгрідієнтів: спрайт, свіжа м’ята, лайми та цукор. І лід, звичайно. М’яту я беру зазвичай на Житньому ринку на Подолі, але вже в багатьох супермаркетах вона є. Просто на Житньому м’ята значно свіжіша. Ріжемо її (я люблю дрібно, щоб сік пустила, дехто просто листочки кидає) і кладемо в склянки. Дусимо лайм і кидаємо шкірки з нього.  Заливаєм спрайт і ром (тут вже кількість за смаком ).
 

Мохіто


Тепер складніше  – лід. Багато де роблять одну і ту ж помилку – не дрібнять лід, а кидають шматками. Це велика помилка, бо лід має бути пінкою над мохіто. Для того, щоб лід збився в однорідну массу використовую той же блендер з насадкою для колки льоду.

Вуаля.
Смачного!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Спробуй ще
Хрустке тісто з кокосової стружки
Огірковий сендвіч з рибою і шинкою
Яєчня в формі сердечка на День святого Валентина
Валентинки з млинців до 14 лютого
Салат олів’є: класичний рецепт
Салат Мімоза: класичний рецепт
Манник
Телятина в каві
Кава з алкоголем
Кава ристретто
Кофе с сыром
Нежная телятина тушеная в кофейном соусе
Кутья на Рождество и Старый Новый год — рецепт
Бутерброды к старому новому году – изысканно, дешево и сердито!
На какой воде готовить пищу?



Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік