Мені, можна сказати, пощастило і не пощастило водночас



Але поговоримо про кулінарну складову західноукраїнських весіль. В нас люблять просто шоб було БАГАТО. Не просто багато, а дійсно БАГАТО. І коли йде п’ята зміна блюд, гості розуміють, що до середини навіть не добрались. Потім всі гості довго мучаються від переїдання – тижнями практично, шлунок стискається від однієї згадки про щасливих молодят.
Самим же молодятам те весілля теж не в радість, бо від випитого та виїденого – не те, що перша шлюбна ніч виглядає як сплячка п’яних ведмедів, а й друга і третя – бо є ще таке поняття на другий день як поправини

Спробую повернутись звідти в доброму здоров’ї і поділюсь цікавинками західноукраїнської кухні
