Солянка м’ясна: дуже смачна!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Надибала рецепт солянки. На вихідних приготувала і не шкодую – ДУЖЕ СМАЧНО! Ось рецепт.


ІНГРЕДІЄНТИ

500 г яловичини
350 г будь-якого вареного або копченого м’яса (ковбаси, шинки, сосисок і т. і.)
2 цибулини
1 морква
3 солоних огірка
3-4 печериці
3 ст. л. маслин
3 ст. л. каперсів
1/2 лимона
огірковий розсіл на смак (біля 1 склянки)
свіжа зелень петрушки

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Зваріть бульйон з яловичини. Щоб бульйон вийшов смачнішим, можете варити його з 1 очищеною цибулиною і коренем петрушки або селери. Незадовго до закінчення вийміть з бульйону цибулю, коренеплоди і м’ясо, і додайте лавровий лист і духмяний перець.
 
Дрібно наріжте цибулю, покладіть на розігріту сковороду і смажте на соняшниковій олії до золотавого кольору. Додайте натерту на крупній тертці моркву і пасеруйте ще декілька хвилин.
 
Наріжте соломкою солоні огірки і покладіть до цибулі і моркви. Якщо у огірків груба шкірка, очистіть їх. Тушкуйте декілька хвилин, потім перекладіть в каструлю з бульйоном.
 
Наріжте яловичину з бульйону, ковбасу, шинку і сосиски шматочками середньої величини і додайте в каструлю. Щоб солянка вийшла смачнішою, злегка обсмажте м’ясо і ковбасу перед додаванням в каструлю.
 
Наріжте шампіньйони шматочками і обсмажте їх на сковорідці в невеликій кількості олії . Коли вся грибна рідина википить, перекладіть гриби в каструлю.
 
Влийте в каструлю огірковий розсіл, додайте каперси і нарізані кільцями маслини, і варіть ще 5-10 хвилин.
 
Наріжте зелень і додайте в каструлю. Дайте солянці настоятись хвилин 20.

У тарілки з солянкою покладіть кілька скибочок лимону.

Смачного!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Баклажани: рецепти закруток та концервацій
Перец фаршированный (творог+чеснок)
Перец фаршированный (мясо+рис)
Оладьи клубничные!
День незалежності України 2011: програма святкування
Салат з авокадо
Сценарій новорічного корпоративу
День Незалежності України 2010 (програма святкування)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею