Осінній сніданок “Жовтневі маффінчики”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Склад:
Борошно – 200 г
Яйця – 3 шт.
Маргарин – 170 г
Цукор – 100-120 г
Молоко – 5 ст. ложок
Ванільний цукор
Розпушувач
Вишня, полуниця, яблучне повідло (для начинки)
Крем:
Вершкове масло – 100 г
Цукрова пудра – 250-300 г
Жирна сметана – 3 ст. ложки
Сік половинки лимона

Спосіб приготування:
Маргарин розім’яти з борошном. Яйця та цукор збити. Додати маргарин та борошно, молоко, ванільний цукор, розпушувач. Все гарненько перемішати. Тісто вилити у формочки на 1/3 частину.

Викласти начинку – половинки вишень, полуницю або повідло. Полити тістом, заповнивши формочки наполовину.

Випікати в розігрітій до 180 градусів духовій шафі протягом 20-25 хв.

Готуємо крем: збити блендером (або міксером) масло. Додати цукрову пудру, збиваючи протягом 4-5 хв. Додати сік половинки лимона та сметану. Збивати протягом 4-5 хв. Прикрасити кремом маффіни!!!

СМАЧНОГО СНІДАНКУ!!! =)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Здоровый завтрак: йогуртовый коктейль с киви и кленовым сиропом!:)
Завтрак гурмана: пудинговые оладьи с бананами, мороженным и сиропом и вишнёвый чай!:)
Кабачки «Фитнес» – лучшая возможность получить идеальную фигуру!
Поживний сніданок: творожне желе з полуницею під шоколадом
Завтрак сладкоежки: сырники с цукатами и кофе с пряностями!
С добрым утром!
Завтрак настоящего мужчины: омлет с мясным фаршем!
Утро должно быть добрым! Творог с черешневым конфитюром
Яйця з овочевим рагу
Пончики для Сластены
Осенний завтрак: сырники с тыквой и кофе с кардамоном!
Мясной рулет
Котлетки с горошком
Блинчики
Оладьи со свежей клубникой

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)