Каннеллоні з м’ясним фаршем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Каннелоні виручать у випадках, коли потрібно проста, але ефектна страва зі звичних інгредієнтів

Складові:

  • Каннеллоні – 6 шт
  • Фарш свинний – 200 г
  • Сир твердий – 50 г
  • Сіль, перець – за смаком

Як приготувати каннелоні

  1. Відварюємо пасту до напівготовності
  2. У сковороді на олії обсмажуємо фарш, солимо і перчимо
  3. Сир натираємо на тертці.
  4. Змішуємо фарш з сиром і начиняє каннеллони, змащуємо їх вершковим маслом і відправляємо в духовку на 10 хвилин.

Готові каннелоні подаємо, посипавши зеленню. Читайте також, як приготувати пасту болоньєзе.

ГОТУЄМО З НАМИ
Макарони під м’ясним фаршем

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Макарони під м’ясним фаршем
Фарфалле с пикантным соусом
Паста с карамелизированной тыквой “Солнечная Италия”
“Бантики” с курицей и изюмом
Фарфалле в молоке с клубничным вареньем
Инопланетные сосиски
Каннеллони студенческие
Карбонара по-украински
Паста с томатным соусом с черными маслинами
Паста с овощами и бульоном
Моя Карбонара
Цыпочки на сене
Совместный конкурс портала Smachno.ua и кулинарного журнала «Секреты» на лучший рецепт пасты

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо