Макарони під м’ясним фаршем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Просте, ситне і дуже смачна страва — макарони під томатним соусом з овочами і фаршем

Як приготувати макарони під м’ясним фаршем

Складові:

  • яловичий фарш – 500 гр,
  • цибуля – 2 шт
  • морква – 1 шт
  • часник – 2-3 зубчики
  • соєвий соус – за смаком
  • томатна паста – 1 ст л
  • кетчуп – за смаком

Обсмажуємо на сковороді фарш з дрібно нарізаною цибулею. Додаємо всі спеції, солимо і перчимо. У міру випаровування води додаємо її, поки фарш не приготується. За 10 хвилин до готовності додаємо томатну пасту і кетчуп, а відразу перед вимиканням – трохи обсмаженого борошна.

Макарони відварюємо, викладаємо на тарілку і поливаємо соусом з фаршу. Читайте також, як приготувати пасту болоньєзе з овочами.

ГОТУЄМО З НАМИ
Паста Болоньєзе з болгарським перцем

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Фарфалле с пикантным соусом
Паста с карамелизированной тыквой “Солнечная Италия”
“Бантики” с курицей и изюмом
Фарфалле в молоке с клубничным вареньем
Инопланетные сосиски
Каннеллони студенческие
Карбонара по-украински
Паста с томатным соусом с черными маслинами
Паста с овощами и бульоном
Моя Карбонара
Цыпочки на сене
Совместный конкурс портала Smachno.ua и кулинарного журнала «Секреты» на лучший рецепт пасты

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо