15 способів зробити звичайну їжу смачнішою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Всім нам потай хочеться, щоб кожне наше блюдо сприймалося гостями і рідними якщо не як шедевр, то вже точно як щось чудове. У цій гонитві за визнанням ми часто даремно витрачаємо час на складні рецепти, в той час як секрети майстерності дуже прості .

М’ясо відмінно поєднується з чорносливом: якщо додати сухофрукт в блюдо при тушкуванні, можна отримати вишуканий смак.

Запашні трави (розмарин, шавлія, орегано, майоран, чебрець) краще додавати до початку готування: так вони встигнуть віддати максимум свого аромату. А ось петрушку, кріп, кінзу, зелену цибулю, базилік естрагон залиште на саму останню хвилину. Інакше вони втратять свій колір і ніжний аромат.

Завжди зберігайте на кухні соєвий соус. Кілька крапель можна додавати у м’ясні і овочеві страви для посилення смаку.

скачанные файлы

Закладайте овочі у вже киплячу воду. Так під час варіння у них збережеться більше смаку і вітамінів.

Цукор покращує смак м’яса, морепродуктів, овочів, тому добре додавати його трохи страви разом з сіллю.

Комбінуйте пшеничне борошно з іншими видами борошна: гречаної, пшоняної, вівсяної і т. д. Це поліпшить смак печива і кексів та зробить їх корисними.

Використовуйте фольгу для приготування м’яса. Ваше м’ясо вийде більш м’яким і ніжним. Крім того, воно придбає близький до тушкованого смак, але без характерного запаху і жиру.

Щоб макарони не злипалися, потрібно долити в каструлю 1 склянку холодної води ще до того, як злити окріп, і залишити під кришкою на 5 хвилин.

basic spaghetti 6

Якщо сирі сосиски обмазати гірчицею і підсмажити на олії, можна добитися неймовірно смачного результату.

Замочування кілець цибулі в розчині з 1 столової ложки соди і 1 склянки води трохи приборкає їх гострий та різкий смак. Цим трюком можна користуватися, наприклад, для приготування салату з цибулею.

Морквяний салат з волоськими горіхами і яблуком буде дуже смачним, якщо приправити його натертим свіжим імбиром.

Щоб вафлі вийшли більш пишними, додайте трохи мінеральної води, відповідно, трохи зменшивши кількість молока.

М’ясо краще солити в кінці приготування або вже готове. Якщо зробити це з самого початку, з нього витечуть всі соки, і воно вийде сухим і жорстким.

Користуйтеся екстрактами. Додайте пару крапель горіхового екстракту в ранкову кашу або домашній сир, ромового — до кави, а м’ятний екстракт буде відмінно поєднуватися з шоколадними десертами.

Заморожені лимони — найкраща приправа. Помістіть вимитий лимон в морозильник і при необхідності натирайте на тертці разом з шкіркою. Страви, приправлені лимоном, знайдуть смак, який ви напевно ще не пробували.

Нержавеющей-стали-лимон-терка-для-сыра-цитрусовые-Zester-инструмент-сыр-самолет-пластиковой-ручкой

Джерело: AdMe.ru

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо