3 способи відокремити білок від жовтка

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Для множества блюд, которые мы готовим на своих домашних кухнях, необходимо отделять белок от желтка. Но у хозяек это получается через раз. Ведущая шоу “Все буде смачно!” Надежда Матвеева, а также кулинар Сергей Калинин и комик Александр Педан провели эксперимент и выяснили, какой способ лучше: выдуть белок через дырочку, использовать пластиковую бутылку или бумажный конус? Смотрите наше видео!

Video: Как отделить белок от желтка?

Эксперты шоу "Все буде смачно!" показали три способа быстро и легко отделить белок от желтка - смотрите наше видео!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)