5 секретів ідеальної запеченої курячої грудки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Виявляється, всього за 5 кроків можна приготувати ароматну курочку, причому це займе у вас якісь півгодини.

Вам знадобляться:

4 курячих філе

сіль, перець

спеції

вершкове або рослинне масло

Приготування:

Замочіть в теплій воді. Вимите куряче філе покладіть в миску і налийте близько склянки теплої, злегка підсоленої води. Залиште на 15 хвилин. Цей етап дуже важливий, що завдяки йому м’ясо збереже соковитість.

Змастіть маслом. Обсушіть філе паперовими рушниками, а потім змастіть розтопленим вершковим маслом або будь-яким рослинним маслом. Так курочка залишиться м’якою всередині і отримає апетитну рум’яну скоринку зовні.

Додайте спецій. Саме час натерти курку спеціями. Вибирайте будь-які на ваш смак: до курки добре підходять каррі, паприка, куркумаі не забудьте чорний перець для гостроти.

Випікайте при високій температуріЩе один невеликий секрет соковитого м’яса: швидке запікання при високій температурі. Розігрійте духовку до 240 градусів, потім викладіть куряче філе на деко або в форму для запікання (краще покласти на дно фольгу або пергамент, щоб не мити потім посуд). Час випікання залежить від товщини м’яса і становить від 15 до 20 хвилин. Можна встигнути приготувати гарнір, відварити рис, наприклад.

Залиште на 10 хвилин. Щоб курка не втратила соковитість, дайте їй трохи відпочити, після того, як дістанете з духовки. Просто накрийте її фольгою і залиште на 10 хвилин.спмм юм вид

Тепер можна сміливо подавати готову страву і насолоджуватися смаком ніжною і соковитою курочки.

Джерело: AdMe.ru

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо