Йоші Фудзівара навчить готувати суші


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Цього вікенду на вас чекають два майстер-класи від шеф-кухаря Йоші Фудзівари, який понад 30 років годує всю Європу і США кращими у світі суші.

Суші – традиційна страва японської кухні. Їх готують з рису, риби та водоростей. Скручувати роли в Японії почали ще у XVII столітті. Але автором сучасного їх виду вважається токійський кухар Йохей Ханай. У XIX столітті він став використовувати замість маринованої риби сиру. Всесвітньо популярними суші стали 30 років тому – сьогодні неможливо уявити місце, де не було б хоч одного суші-бару. Все більше шанувальників японської кухні і в Україні. Існують навіть особливі українські роли, де замість водоростей використовують сало.

Sushi_0018«Дійсно, суші стали символом Японії, – каже Йоші Фудзівара. – Хоча треба визнати, що прототипи суші були придумані в Китаї майже півтори тисячі років тому. Саме слово «суші» означало тоді не страву, а мистецтво зберігання риби. Її солили, засипали рисом і під пресом залишали на кілька місяців. Правда, рис після цього викидалитільки через кілька століть люди виявили, що він ідеально підходить до солоної риби».

Дивіться шоу «Все буде смачно!» 8 і 9 липня о 9 ранку на СТБ, і ви навчитеся готувати справжні японські суші!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити