Абрикосове варення – покроковий рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Інгредієнти для абрикосового варення:

  • Абрикоси1 кг
  • Цукор800 г
  • Вода200 мл
  • Ядра абрикосових кісточок6 шт.
  • Лимонна кислота1 ч. л.

Як приготувати абрикосове варення

1. Абрикоси промити в проточній воді, просушити, відокремити кісточки
2. Потім з кісточок вийняти зернятка, які теж промити і просушити
3. На дно широкої посуду викладаємо половинками абрикосів один шар, бажано чашечками вгору
4. Засипаємо цукром
5. Потім знову шар половинок
6. Потім знову цукор і так до кінця
7. Якщо абрикоси тверді або зеленуваті, то потрібно додати трохи води
8. Ми залишаємо на добу
9. Потім посуд з абрикосами ставимо на вогонь
10. Розмішуючи не розчиняється цукор, доводимо ароматну рідину до кипіння
11. Уварюємо за один раз, на невеликому вогні 30-40 хвилин
12. Час від часу помішувати, знімаючи пінку, щоб не закисло
13. За 5 хвилин до готовності посипаємо лимонною кислотою, додаємо абрикосові зернятка (можна замість них мигдаль або трохи імбиру)
14. Розлити варення в стерлізованние сухі банки
15. Закупорити
16. Перевернути догори дном і накрити тканиною до охолодження

ГОТУЄМО З НАМИ
Варення з агрусу

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму