Абрикосове варення


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

5965dda29fcb8_img_b484f68a8cc711d81fac0b8fb379948d

Інгредієнти для абрикосового варення:

  • Абрикоси1 кг
  • Цукор800 г
  • Вода200 мл
  • Ядра абрикосових кісточок6 шт.
  • Лимонна кислота1 ч. л.

Як приготувате абрикосове варення

  1. Абрикоси вимити, обережно вийміть кісточки, м’якоть проколіть. Кісточки просушіть, розколіть і вийміть ядра.
  2. Ядра висушити в духовці. Абрикоси покладіть в каструлю з широким дном. Цукор з водою нагрійте в сотейнику, поки він не розчиниться.
  3. Доведіть сироп до кипіння і відразу ж залийте ним абрикоси. Дайте охолонути, потім обережно зливайте сироп, знову прокип’ятіть і залийте абрикоси. Повторіть так три рази.
  4. У варення додайте очищені ядра кісточок абрикосів і лимонну кислоту. Прокип’ятіть варення 1 хвилину, закрутіть в стерилізовані банки.


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити