Алла Ковальчук навчить Дашу Трегубову готувати ідеальний бісквіт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Пишний, легкий і ніжний бісквіт – це ідеальний десерт для домашнього торжества. Однак у господинь бісквіт часто має вигляд підгорілого і опалого «млинчика». У результаті після декількох годин готування доводиться викидати плоди своїх праць у відро для сміття і відправлятися у найближчу кондитерську. Бажаючи навчити всіх готувати ідеальний бісквіт, кулінарний експерт Алла Ковальчук проведе детальний майстер-клас для телеведучої Даші Трегубової – приєднуйтесь до чарівництва на кухні «Все буде смачно!» на СТБ вже завтра (17 листопада) о 9 ранку!

Прийшовши у гості до ведучої Надії Матвєєвої, Даша Трегубова пояснила, що хоче навчитися готувати ідеальний бісквіт заради своєї дочки, яка марить цим десертом з тих пір, як спробувала його в гостях у свого друга.

«Донька попросила мене спекти такий самий бісквіт до її дня народження, – розповіла Даша Трегубова. – Я дізналася рецепт у матусі її друга, після чого купила всі необхідні продукти і взялася за справу. Проте мій «бісквіт» вийшов таким, що його категорично не можна було подавати до столу. Він підгорів, опав – у мене взагалі не вдалося витягти його з формочки. У підсумку мені довелося швиденько замовити бісквіт з пекарні і переплатити купу грошей за терміновість…»

Що ж, напевно, з такими ж проблемами зіткнулися і ви, коли намагалися випекти пишний і ароматний бісквіт. Тому Алла Ковальчук, яка переконана, що цей десерт – не таке вже й складне блюдо, протягом години розповість всі секрети його приготування. Наприклад, ви дізнаєтеся: чим присипати форму, щоб бісквіт не опав? У якій посуді не можна збивати жовтки для бісквіта? Що потрібно додати в тісто, щоб бісквіт вийшов пишним? Як правильно додавати збиті білки у тісто  Як перевірити бісквіт на готовність, щоб він від цього не втратив свою дорогоцінну форму?

Відповіді на ці та багато інших питань, а також ексклюзивний рецепт солоного бісквіта з куркою від Алли Ковальчук чекають вас вже завтра (17 листопада) о 9 ранку в шоу «Все буде смачно!» на СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити