Алла Ковальчук навчить Євгена Нікішина готувати млинці

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ласкаво просимо на дивовижну кухню «Все буде смачно» ! Завтра – переддень Великої масляної – велике свято млинців! Тонкі і пишні, солодкі і солоні, з начинками і без них, золотаві й неймовірно смачні… Неповторна Надія Матвєєва і геніальний кулінар Алла Ковальчук розкажуть: з яким борошном тісто для ваших млинців вийде однорідним і неймовірно смачним? Що робити, якщо млинці підгорають? І який тест допоможе вам дізнатися, чи правильно замішане тісто, і як його врятувати, якщо воно вийшло невдалим?

Сьогодні разом із зірковим гостем – актором і гумористом Євгеном Нікішиним ви навчитеся випікати класичні ніжні та тонкі млинці на молоці з вишуканим солоним доповненням – ікрою та сьомгою! А також – розкішні пишні дріжджові млинці з легкою полуничною начинкою.

Колишнього учасника КВК, актора та ведучого Євгена Нікішина знають і люблять мільйони. Його вже легендарний персонаж Женечка з команди «Уездный город» не може не викликати посмішки. А от самому Євгену на кухні не до сміху! Адже всупереч усім відомій приказці, не тільки перший, але і всі інші млинці в Нікішина виходять невдалими!

«Я готую нечасто, якщо чесно, – зізнається гуморист. – Дуже вже щільний графік. Не завжди є час поїсти, не те що приготувати. І родині теж не завжди вдається час приділити. Почуття провини мучить через це. А тут не так давно повноцінний вихідний з родиною нарешті видався. І я захотів зробити всім сюрприз – встав раніше і вирішив напекти млинців. Ранок у моїх рідних вийшов не дуже радісним… Всі посхоплювалися з ліжок, прибігли на кухню, злякалися, вирішили, що пожежа почалася. Скрізь дим, гаром смердить. Це вони потім зрозуміли, що це їм мій подарунок – недільний сніданок. Вони навіть фото зробили моїх творінь – хотіли на холодильник повісити – Млинці від шеф-тата».

Але Нікішин не звик так просто відступати – саме тому він і прийшов на «Все буде смачно»!

Вже завтра, 22 лютого, о 9:00 він разом з телеглядачами буде вчитися у Алли Ковальчук мистецтву приготування ідеальних млинців! Не пропустіть!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму