Алла Ковальчук навчить Надію Воронцову готувати «Празький торт»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Пишні коржі з неймовірним шоколадним смаком, ніжний крем просто тане у роті, блискуча шоколадна глазур стікає апетитними лініями… Розкіш «Празького торту» підкорює серця гурманів! Вважаєте, що приготувати цей дивовижний десерт під силу тільки професійним кухарям? Помиляєтеся! Вже завтра на головній кухні країни «Все буде смачно» ви переконаєтеся: будь-яку страву можна приготувати ідеально і без зусиль!

Тісто дуже сухе і тверде, а крем рідкий як вода? Бісквітний корж неможливо розрізати рівно, він кришиться і ламається? З неперевершеною Надією Матвєєвої і Аллою Ковальчук вже зовсім скоро ви навчитеся готувати такий «Празький торт» , що позаздрять навіть кухарі дорогих кондитерських!

Цього разу гостею програми стане телеведуча Надія Воронцова. Надя вважає, що приємна вечеря і неймовірний десерт, приготований своїми руками – це майже 100% успіху у підкоренні чоловіка. І з легкістю готує безліч солодощів! Ось тільки один десерт ніяк не може їй підкоритися – «Празький торт»! Але їй просто необхідно навчитися його готувати!

«Минулого року я їздила в Голландію до своїх друзів, – розповідає Надія. – Ця країна мені шалено сподобалася, друзі були дуже привітні, мене добре приймали. Я теж захотіла справити на них враження і вирішила спекти знаменитий «Празький торт». Моя мама – професійний кондитер, рецепт справжнього «Празького торту» у неї був записаний в окремому блокноті, і мама готувала його на всі сімейні зустрічі. Я часто їй допомагала, тому не сумнівалася у своїх силах. Купила всі потрібні продукти, запросила друзів на вечерю і приступила до готування. Але те, що вийшло, не дуже хотілося подавати гостям…»

Разом з вами телеведуча Надя дізнається:

Як збивати яйця з цукром для тіста, щоб цукор не осідав на дні, а розчинявся повністю?
Як розтопити шоколад , щоб він був однорідним і не мав грудочок?
Який несподіваний продукт допоможе збити масляний крем так, щоб він не розшаровувався ?

Не пропустіть вже завтра, 9 лютого, о 9:00 на телеканалі СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити