Алла Ковальчук навчить Надію Воронцову готувати «Празький торт»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Пишні коржі з неймовірним шоколадним смаком, ніжний крем просто тане у роті, блискуча шоколадна глазур стікає апетитними лініями… Розкіш «Празького торту» підкорює серця гурманів! Вважаєте, що приготувати цей дивовижний десерт під силу тільки професійним кухарям? Помиляєтеся! Вже завтра на головній кухні країни «Все буде смачно» ви переконаєтеся: будь-яку страву можна приготувати ідеально і без зусиль!

Тісто дуже сухе і тверде, а крем рідкий як вода? Бісквітний корж неможливо розрізати рівно, він кришиться і ламається? З неперевершеною Надією Матвєєвої і Аллою Ковальчук вже зовсім скоро ви навчитеся готувати такий «Празький торт» , що позаздрять навіть кухарі дорогих кондитерських!

Цього разу гостею програми стане телеведуча Надія Воронцова. Надя вважає, що приємна вечеря і неймовірний десерт, приготований своїми руками – це майже 100% успіху у підкоренні чоловіка. І з легкістю готує безліч солодощів! Ось тільки один десерт ніяк не може їй підкоритися – «Празький торт»! Але їй просто необхідно навчитися його готувати!

«Минулого року я їздила в Голландію до своїх друзів, – розповідає Надія. – Ця країна мені шалено сподобалася, друзі були дуже привітні, мене добре приймали. Я теж захотіла справити на них враження і вирішила спекти знаменитий «Празький торт». Моя мама – професійний кондитер, рецепт справжнього «Празького торту» у неї був записаний в окремому блокноті, і мама готувала його на всі сімейні зустрічі. Я часто їй допомагала, тому не сумнівалася у своїх силах. Купила всі потрібні продукти, запросила друзів на вечерю і приступила до готування. Але те, що вийшло, не дуже хотілося подавати гостям…»

Разом з вами телеведуча Надя дізнається:

Як збивати яйця з цукром для тіста, щоб цукор не осідав на дні, а розчинявся повністю?
Як розтопити шоколад , щоб він був однорідним і не мав грудочок?
Який несподіваний продукт допоможе збити масляний крем так, щоб він не розшаровувався ?

Не пропустіть вже завтра, 9 лютого, о 9:00 на телеканалі СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму