Алла Ковальчук навчить Надію Воронцову готувати «Празький торт»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Пишні коржі з неймовірним шоколадним смаком, ніжний крем просто тане у роті, блискуча шоколадна глазур стікає апетитними лініями… Розкіш «Празького торту» підкорює серця гурманів! Вважаєте, що приготувати цей дивовижний десерт під силу тільки професійним кухарям? Помиляєтеся! Вже завтра на головній кухні країни «Все буде смачно» ви переконаєтеся: будь-яку страву можна приготувати ідеально і без зусиль!

Тісто дуже сухе і тверде, а крем рідкий як вода? Бісквітний корж неможливо розрізати рівно, він кришиться і ламається? З неперевершеною Надією Матвєєвої і Аллою Ковальчук вже зовсім скоро ви навчитеся готувати такий «Празький торт» , що позаздрять навіть кухарі дорогих кондитерських!

Цього разу гостею програми стане телеведуча Надія Воронцова. Надя вважає, що приємна вечеря і неймовірний десерт, приготований своїми руками – це майже 100% успіху у підкоренні чоловіка. І з легкістю готує безліч солодощів! Ось тільки один десерт ніяк не може їй підкоритися – «Празький торт»! Але їй просто необхідно навчитися його готувати!

«Минулого року я їздила в Голландію до своїх друзів, – розповідає Надія. – Ця країна мені шалено сподобалася, друзі були дуже привітні, мене добре приймали. Я теж захотіла справити на них враження і вирішила спекти знаменитий «Празький торт». Моя мама – професійний кондитер, рецепт справжнього «Празького торту» у неї був записаний в окремому блокноті, і мама готувала його на всі сімейні зустрічі. Я часто їй допомагала, тому не сумнівалася у своїх силах. Купила всі потрібні продукти, запросила друзів на вечерю і приступила до готування. Але те, що вийшло, не дуже хотілося подавати гостям…»

Разом з вами телеведуча Надя дізнається:

Як збивати яйця з цукром для тіста, щоб цукор не осідав на дні, а розчинявся повністю?
Як розтопити шоколад , щоб він був однорідним і не мав грудочок?
Який несподіваний продукт допоможе збити масляний крем так, щоб він не розшаровувався ?

Не пропустіть вже завтра, 9 лютого, о 9:00 на телеканалі СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити