Алла Ковальчук навчить Ольгу Сумську готувати печінку по-строгановськи


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Video:

Яловича печінка – недорогий і корисний продукт, який ідеально поєднується з будь-яким гарніром. У більшості господинь вона найчастіше виходить жорсткою і підгорілою. Але ж так хочеться поставити на стіл до сімейної вечері рум’яне, ніжне блюдо з апетитною скоринкою і фантастичним ароматом! Але що робити, якщо навіть у автора кулінарної книги – актриси Ольги Сумської – печінка виходить жахливо і розсипається, ледь доторкнешся до неї виделкою? Вихід один: звернутися за допомогою до ведучої Надії Матвєєвої та кулінарного експерта Алли Ковальчук – дивіться завтра (2 листопада) о 9:00 новий випуск шоу «Все буде смачно!» на СТБ!

Фіналістка шоу «МастерШеф» Алла Ковальчук є визнаним експертом у приготуванні страв, які багатьом здаються звичайними. Ось тільки жінка знає, що з ними все не так-то й просто – наприклад, яловича печінка є однією з найпоширеніших страв в українських сім’ях, але господині готують її хто як вміє. Та й у самої Алли на освоєння рецепта пішло більше десяти років. Однак вам немає сенсу витрачати стільки ж часу, адже Алла готова навчити Ольгу Сумську і всю країну готувати ідеальну печінку по-строгановськи всього за одну годину!

IMG_1244.jpg

«З печінкою все здається просто й зрозуміло, – зізналася «українська Роксолана», коли прийшла у гості в шоу «Все буде смачно!». – Думаєш: порізав, обсмажив з цибулькою і все. А не виходить. По-перше, зняти плівку – це ціла проблема! І по-друге, печінка завжди виходить занадто жорстка, гірка, а іноді вона просто розвалюється».

IMG_1257.jpg

Ольга також зізналася, що коли одного разу дала спробувати свою печінку доньці, та зареклася ще коли-небудь навіть близько підходити до цього блюда. Ну, а чоловік актриси, коли хоче пообідати смачною смаженою печінкою, то просто йде у ресторан. Тому Ольга вирішила обов’язково розучити рецепт приготування ідеальної печінки по-строгановски і прийшла з цією проблемою до Алли Ковальчук.

IMG_1254.jpg

Хочете знати, як правильно вибрати свіжу печінку в магазині? Що слід додати перед смаженням, щоб печінка вийшла м’якою і ніжною? У якій посуді потрібно готувати страву? Як викладати шматочки печінки, щоб досягти ідеального прожарювання? На якому етапі слід солити блюдо?

Тоді вмикайте канал СТБ завтра (2 листопада) о 9 ранку – вас чекає новий випуск шоу «Все буде смачно!» та майстер-клас з приготування ідеальної смаженої яловичої печінки по-строгановски, а також рецепт теплого салату з курячої печінки з грушею від Алли Ковальчук.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити