Алла Ковальчук навчить співачку Еріку готувати ідеальні сибірські пельмені


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Коли нам хочеться поїсти смачних пельменів, ми найчастіше йдемо в магазин і купуємо шкідливі напівфабрикати. А все тому, що рівні – один в один – пельмені з тонким тістом й ніжним соковитим фаршем, на жаль, приготувати вдома не так-то і просто… Однак експерт Алла Ковальчук переконана, що в замішуванні тіста, готуванні фаршу, ліпленні та варінні пельменів немає абсолютно нічого складного. Про те, як усе зробити правильно, вона вже завтра (24 листопада) о 9 ранку розповість співачці Еріці в шоу «Все буде смачно!» на СТБ.

Робота з м’ясом і тістом для сибірських пельменів – заняття радше для грубого чоловіка, ніж для витонченої дівчини. Проте співачка Еріка одного разу все-таки зважилася на кулінарний подвиг:

«Пам’ятаю, тісто просто розповзлося по воді, – згадує артистка. – І ще воно було товстим, ніяк не хотіло розкочуватися. А якщо я катала з силою, так що руки потім відвалювалися, тісто просто рвалося. Загалом, я неабияк помучилася! В іншій раз у мене взагалі вийшло не тісто, а якась гума! У підсумку я просто пішла в ресторан і замовила собі пельменів…»

Y18A9718.jpg

Отже, хочете знати, якою має бути вода для прісного пельменного тесту? Яке в пельменях ідеальне співвідношення фаршу і тіста? Чим змастити тісто, щоб пельмень був добре зліплений? Без якого інгредієнта начинка пельменів не буде соковитою? Що слід зробити з пельменями відразу після того, як їх дістали з води?

Відповіді на всі ці питання, а також ексклюзивний рецепт хичінов від Алли Ковальчук чекають вас вже завтра (24 листопада) о 9 ранку в шоу «Все буде смачно!» на СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити