Алла Ковальчук навчить співачку Еріку готувати ідеальні сибірські пельмені

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Video:

Коли нам хочеться поїсти смачних пельменів, ми найчастіше йдемо в магазин і купуємо шкідливі напівфабрикати. А все тому, що рівні – один в один – пельмені з тонким тістом й ніжним соковитим фаршем, на жаль, приготувати вдома не так-то і просто… Однак експерт Алла Ковальчук переконана, що в замішуванні тіста, готуванні фаршу, ліпленні та варінні пельменів немає абсолютно нічого складного. Про те, як усе зробити правильно, вона вже завтра (24 листопада) о 9 ранку розповість співачці Еріці в шоу «Все буде смачно!» на СТБ.

Робота з м’ясом і тістом для сибірських пельменів – заняття радше для грубого чоловіка, ніж для витонченої дівчини. Проте співачка Еріка одного разу все-таки зважилася на кулінарний подвиг:

«Пам’ятаю, тісто просто розповзлося по воді, – згадує артистка. – І ще воно було товстим, ніяк не хотіло розкочуватися. А якщо я катала з силою, так що руки потім відвалювалися, тісто просто рвалося. Загалом, я неабияк помучилася! В іншій раз у мене взагалі вийшло не тісто, а якась гума! У підсумку я просто пішла в ресторан і замовила собі пельменів…»

Y18A9718.jpg

Отже, хочете знати, якою має бути вода для прісного пельменного тесту? Яке в пельменях ідеальне співвідношення фаршу і тіста? Чим змастити тісто, щоб пельмень був добре зліплений? Без якого інгредієнта начинка пельменів не буде соковитою? Що слід зробити з пельменями відразу після того, як їх дістали з води?

Відповіді на всі ці питання, а також ексклюзивний рецепт хичінов від Алли Ковальчук чекають вас вже завтра (24 листопада) о 9 ранку в шоу «Все буде смачно!» на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?
Рецепт: відкритий грибний пиріг
Ліниві вареники
3 швидкі піци
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік