Алла Ковальчук навчить співачку Еріку готувати ідеальні сибірські пельмені

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Video:

Коли нам хочеться поїсти смачних пельменів, ми найчастіше йдемо в магазин і купуємо шкідливі напівфабрикати. А все тому, що рівні – один в один – пельмені з тонким тістом й ніжним соковитим фаршем, на жаль, приготувати вдома не так-то і просто… Однак експерт Алла Ковальчук переконана, що в замішуванні тіста, готуванні фаршу, ліпленні та варінні пельменів немає абсолютно нічого складного. Про те, як усе зробити правильно, вона вже завтра (24 листопада) о 9 ранку розповість співачці Еріці в шоу «Все буде смачно!» на СТБ.

Робота з м’ясом і тістом для сибірських пельменів – заняття радше для грубого чоловіка, ніж для витонченої дівчини. Проте співачка Еріка одного разу все-таки зважилася на кулінарний подвиг:

«Пам’ятаю, тісто просто розповзлося по воді, – згадує артистка. – І ще воно було товстим, ніяк не хотіло розкочуватися. А якщо я катала з силою, так що руки потім відвалювалися, тісто просто рвалося. Загалом, я неабияк помучилася! В іншій раз у мене взагалі вийшло не тісто, а якась гума! У підсумку я просто пішла в ресторан і замовила собі пельменів…»

Y18A9718.jpg

Отже, хочете знати, якою має бути вода для прісного пельменного тесту? Яке в пельменях ідеальне співвідношення фаршу і тіста? Чим змастити тісто, щоб пельмень був добре зліплений? Без якого інгредієнта начинка пельменів не буде соковитою? Що слід зробити з пельменями відразу після того, як їх дістали з води?

Відповіді на всі ці питання, а також ексклюзивний рецепт хичінов від Алли Ковальчук чекають вас вже завтра (24 листопада) о 9 ранку в шоу «Все буде смачно!» на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить кальмары, рецепт приготовления кальмаров, рецепт салата с кальмарами, рецепт приготовления салата с кальмарами, как приготовить салат с кальмарами, состав салата с кальмарами, как приготовить салат с кальмарами
Кальмари — як приготувати на Новий рік
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком