Алла Ковальчук навчить Тараса Шпіру готувати коропа

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Короп! Недорога та неймовірно смачна риба! За лічені хвилини з нього можна приготувати відразу декілька фантастичних страв для всієї родини! А як це зробити, завтра розповість головна рибачка України Алла Ковальчук!

Навіть якщо ви не займаєтеся риболовлею, то коропа, причому живого, можна знайти в магазинах в будь-яку пору року. Це один з найбільш доступних і популярних видів риби в нашій країні. Вже більше 15 років Алла Ковальчук не тільки ловить рибу, а й готує її, збирає всі секрети і найрозкішніші рецепти її приготування! І на завтра спеціально для Вас вона приготувала 3 найрозкішніших рецепти зі своєї колекції! Повірте, з її порадами приготувати коропа зможе навіть дитина!

Всього за одну годину ми приготуємо відразу 3 розкішних страви з коропа! А разом з вами вчитися буде привабливий чоловік, майстер на всі руки, експерт тележурналу «Все буде добре» Тарас Шпіра!

«Короп став для мене нездоланною перешкодою, – скаржиться майстер на всі руки. – Я вже неодноразово, але абсолютно безуспішно намагаюся смачно його приготувати. І кожен раз просто соромно дивитися на результат. І я б не переживав через те, що у мене не виходить короп, але це – улюблена риба моєї дружини. Та й моя теж. Але результат моїх старань був сумним – риба розвалилася, начинка вилізла. Від фольги було не відірвати…»

Але разом з неперевершеною Аллою Ковальчук Тарас навчиться готувати смачного коропа, а також дізнається:

Коли потрібно солити коропа, щоб м’ясо при запіканні залишилося соковитим і ніжним?

Якою має бути луска у свіжого коропа?

І яким маслом потрібно змащувати фольгу для запікання, щоб короп вийшов з хрусткою, рум’яною скоринкою?

Не пропустіть вже завтра, 30 березня, о 9:00 на телеканалі СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму