Алла Ковальчук навчить Віту Євтушину готувати борщ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Його знають у всьому світі! Його подають в дорогих ресторанах і готують на вечерю в кожному будинку. Насичений колір, дивовижний овочевий смак, наваристий ситний бульйон і неймовірний аромат. Борщ! Але замість шикарної наваристої страви у вас кожен раз виходить неприємне рожеве варення? Овочі розварюються, перетворюючи борщ в кашу? А неприємний запах перевареної капусти псує апетит і настрій?

Все це залишиться у минулому! Вже завтра неповторна Надія Матвєєва і кращий фахівець борщу в Україні Алла Ковальчук розкажуть всі секрети приготування справжнього традиційного полтавського борщу. А також на вас чекає спеціальний подарунок від Алли – рецепт справжніх пампушок з дуже смачним часниковим соусом!

А ученицею Наді та Алли цього разу буде ведуча «Вікна-Новини» Віта Євтушина. Їй легко підкорилися кар’єрні висоти і мільйони глядацьких сердець, а ось головна українська страва – ні. Кожна спроба Віти приготувати борщ – удар по самооцінці.

«Одного разу я захотіла приготувати своєму коханому борщ,
– розповідає дівчина. – Що з цього вийшло – навіть не хочеться згадувати. В черговий раз, звичайно, переконалася, що він мене дуже любить, оскільки він цю «страву» все ж з’їв, але про щасливоге сімейне життя тоді навряд чи думав. Тепер же я хочу навчитися готувати борщ, щоб він зрозумів, що з мене вийде хороша дружина і господиня».

Який інгредієнт зможе зберегти насичений буряковий колір борщу? З яким м’ясом ваш бульйон буде ароматним, наваристим і зовсім не жирним? Як підібрати головний інгредієнт для борщу – буряк?

Дізнайтеся вже завтра, 25 січня, о 9:00 на телеканалі СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму