Алла Ковальчук навчить Володимира Моісеєнко готувати відбивні з трьох видів м’яса


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

У неділю, 16 березня, о 9:00 в програмі «Все буде смачно» Надія Матвєєва разом з кулінаром Аллою Ковальчук та гостем випуску – народним артистом України, гумористом, відомим «кроликом» Володимиром Моісеєнко будуть вчитися готувати соковиті, м’які, з підрумяненною, апетитною скоринкою відбивні.

Володимир, зізнався, що обожнює цю страву і прийшов на проект, аби навчитися її готувати. Вдома для гумориста їх готувала дружина. Проте одного разу вона поїхала до батьків і Моісеєнко вирішив приготувати свою улюблену страву самостійно.

«Купив м’ясо для відбивних, порізав його кубиками, відбив молоточком з такими шипами – знайшов якийсь у дружини на кухні. Посолив, поперчив, змішав яйце з борошном, в нього – м’яско, і – смажити! Оооо … М’ясо прилипло до сковорідки, яєчні шматки почали відвалюватися, підгорати. Я боявся, що м’ясо залишиться сирим та довго смажив, перевертав раз за разом, потім кришкою накрив. В результаті відбивні вийшли жахливими: жорсткі, кострубаті якісь, сухі до неможливого… Але я так і не зрозумів, що зробив не так», – розповів актор.

Ваші відбивні також підгорають, як і у гостя програми? Паніровка відвалюється від м’яса ще на сковороді  А на смак відбивні – сухі, жорсткі та прісні? Не впадайте у відчай! Надія Матвєєва та Алла Ковальчук навчать вас та Володимира Мойсеєнка готувати ідеальні відбивні з трьох ваших улюблених видів м’яса. Запашні і ситні відбивні зі свинини – з м’якого філе та на кісточці. Пікантні відбивні з яловичини – в хрусткій паніровці і ніжні тушковані. А також у вишуканій шубці з горіхами або з картоплею – курячі відбивні. А до них – ще соуси: м’який вершково-грушевий та оригінальний кислий смородиновий.

Як нарізати м’ясо на відбивні, щоб вони швидко присмажилося і залишилися соковитими? Чим і як довго відбивати м’ясо, щоб страва не перетворилася на жорсткі сухарики? Яким чином з’єднати інгредієнти панірування, щоб вона не відвалювалася? І що потрібно врахувати при підсмажуванні відбивних, щоб зберегти м’ясний сік? Про це ви дізнаєтесь подивившись програму «Все буде смачно» у неділю, 16 березня, о 9:00 на СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити