Алла Ковальчук навчить Юлію Плаксіну готувати ватрушки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
М’які, з рум’яною золотистою скоринкою та ніжною начинкою з молочного сиру – смак традиційної ватрушки подобається безлічі гурманів. І тільки завтра на головній кухні країни «Все буде смачно» ми навчимо кожного випікати досконалу ватрушку, яка неодмінно стане символом сімейного затишку! Тісто не піднімається? Ватрушка виходить комом? Сирна начинка гірчить або витікає з ватрушки? Не турбуйтеся! Заручившись допомогою неперевершених Надії Матвєєвої та Алли Ковальчук, менш ніж за годину ви збагнете всі давні та новітні премудрості приготування ідеальної ватрушки!
Разом з вами випускниця наймасштабнішого вокального шоу країни «Х-фактор» Юлія Плаксіна навчиться правильно готувати сир для начинки ватрушок, щоб він делікатно вкладався в тісто і не витікав при випічці, а також дізнається про несподіваний продукт, який зробить тісто пишним, як хмаринка!
Свого часу Юлія Плаксіна виступами змушувала плакати і посміхатися сотні тисяч глядачів каналу СТБ. Зараз вона – щаслива матуся та ідеальна господиня. Тільки одне змушує впевнену в собі Юлю почуватися розгубленою і безпорадною – це звичайні ватрушки, які співачка, як би не старалася, не може приготувати як слід!
«У мене з ватрушками пов’язані особливі спогади, – зізнається співачка. – У шкільні роки моя найкраща подруга завжди купувала нам на двох цю випічку в шкільній їдальні, оскільки у мене на цю смакоту грошей не було. І ось, зовсім скоро вона приїжджає до Москви, щоб побачитися зі мною і познайомитися з малечою. Я вирішила приготувати для неї смачні ватрушки, але вийшло зовсім не те, чого я чекала…».
Вже завтра, 23 лютого, о 9:00, заручившись допомогою Алли Ковальчук, Юлія Плаксіна навчиться пекти традиційні ласощі з сиром і відкриє для себе всі хитрощі їх рецептів.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром