Алла Ковальчук розповіла, як пригощала Ектора самогоном

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Самогон – напевно, кожен хоч раз у житті пробував цей напій. А ось хто пробував робити його самостійно? Правильно – одиниці. Більш того, багато хто навіть не знає процесу виготовлення. Тому народні кулінари Алла Ковальчук та Ігор Місевич вирушили на дачу до ведучої кулінарного проекту «Все буде смачно!» Надії Матвєєвої, щоб відпочити і заодно навчитися премудростям приготування самогону, лимонної і журавлиної настоянки, а також – пікантного сала. Як все пройшло – сайт STB.UA вирішив дізнатися з перших вуст.

Як виявилося, народні кулінари вчили готувати один одного.

«Ігор навчав мене готувати сало. – розповіла Алла Ковальчук. – Справа в тому, що рецептів приготування сала – багато, але на його батьківщині – у Чернівцях – сало готують найкраще. Я після зйомок вже неодноразово робила його вдома».

А ось Алла вчила Ігоря Місевича готувати самогон:

«Для мене було здивуванням, що Ігор не вмів гнати самогон. Як він розповів, цією справою у нього завжди займався його кум. На зйомках він був дуже хорошим учнем, що не скажеш про мене – я завжди намагалася вставити свої «п’ять копійок» в його рецепт сала (Сміється)».

Також народний кулінар розповіла про свій перший досвід вигону самогону:

«Раніше робили дуже багато заготовок варення. У нас був заставлений весь погріб. З’їдати не встигали, а термін придатності виходив. Що ж робити з ним, не викидати ж – шкода. І як-то мама сказала: «Чого добру пропадати. Стільки цукру на цю консервацію угробили». Тому з варення ми забили брагу і вигнали самогон на мисочку, бо у нас не було апарату. І ось з тих пір у мене це відклалося в голові. А коли я виросла, років п’ять тому, вперше спробувала зробити самогон самостійно. І в мене вийшло! З тих пір ми п’ємо виключно натуральний продукт (Сміється). Я навіть Ектора їм пригощаю – він у захваті!»

Ігор Місевич теж поділився з нами своїми враженнями від зйомок програми:

«Ми часто зустрічаємося з Аллою по роботі, тому мені було приємно і комфортно перебувати з нею на кухні проекту «Все буде смачно!» Я вчив її готувати сало, а вона мене – гнати самогон. До зйомок я уявляв собі процес виготовлення, але дещо дізнався і нове для себе. Наприклад, про методи охолодження, яке ми створили самі. Чесно зізнаюся, у мене не було можливості приготувати самогон вдома, бо я дуже зайнятий і постійно перебуваю на зйомках у Києві. Але, безумовно, свій натуральний продукт вживате краще і корисніше».

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму