Алла Ковальчук навчить готувати 10 кращих страв із шампіньйонів


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ви часто купуєте цей продукт у будні та обов’язково – на свята. Ви шаленієте від їхнього запаморочливого аромату, неповторної структури та ніжного смаку. З ними практично немає мороки. Їх можна смажити, маринувати та навіть їсти у сирому вигляді. Вже здогадалися? Так! Продукт цього тижня у шоу «Все буде смачно!» – шампіньйони. Безпечні й доступні гриби, які так і просяться на ваш стіл.

Без названияПісля цих вихідних ви будете вражати родину неймовірними стравами із ваших улюблених шампіньйонів. Відомий експерт зі збору та приготування грибів Аллочка Ковальчук спеціально для вас склала рейтинг з 10 надзвичайних грибних страв. Від найпростіших та найшвидших у приготуванні до найбільш вишуканих, що стануть гордістю вашого святкового столу.

Дізнайтеся, як приготувати шампіньйони десятьма різними способами, 27 та 28 серпня – у суботу та неділю – о 9 ранку в шоу «Все буде смачно!» на СТБ.

Video: Алла Ковальчук научит готовить 10 лучших блюд из шампиньонов

Смотрите шоу "Все буде смачно" на выходных - 27 и 28 августа - в 9 утра на СТБ...

 



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити