Алла Ковальчук навчить консервувати помідори


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

В суботу (30 липня) о 9 ранку у програмі «Все буде смачнови навчитесь готувати консервовані помідори за рецептами Алли Ковальчук.

55849_big

Кулінарним підмайстром на кухні у Алли Ковальчук цього разу буде Анастасія Приходько. «Як ви знаєте, я вже кілька років заміжня, – каже співачка. – Зізнаюся, до цього сама собі я хіба що смажила яєчню і варила макарони. Але для чоловіка потихеньку почала вчитися готувати. І я зрозуміла, що мені це дається легко. Рецепт прочитала і повторила все, як на картинці. Чоловік весь час був у захваті від моїх страв. А він у мене – справжній любитель всього солоненького, особливо на свята. Але одного разу я взяла рецепт маринованих помідорів на, здавалося б, перевіреному форумі. Кілька разів промивала помідори окропом. Потім в окропі тримала банку. У банку поклала купу смачних спецій, перець, лавровий лист. Вирішила зробити асорті, додала болгарський перець. Потім зробила маринад, додавши побільше солі. Закрила кришкою і поставила в кут. Всі помідори потріскалися ще на самому початку, коли заливала їх. Відкривали цю банку ми з чоловіком разом. Він спробував першим: помідор відразу розвалився, потік по руках і перетворився на кашу. Але коханий все-таки спробував його. Я теж постаралася акуратно дістати помідор і спробувала. Щелепу звело, кислятина неймовірна. А чоловік сидів і спокійною дивився на мене, а потім посміявся. Він ледве стримувався, щоб не скривиться, аби я теж спробувала. Помідори довелося викинути. Але осад в душі залишився. Тож моє завдання – навчитися у Алли Ковальчук кулінарних секретів і порадувати-таки чоловіка смачними помідорами».

Як вибирати помідори, які ніколи в житті не перетворяться на кашу? Що додати у банку, аби помідори зберегли свою ідеальну форму? І як закладати зелень, щоб вона повністю віддала свій аромат? Не пропустіть шоу «Все буде смачно!» в суботу (30 липня) о 9 ранку на СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити