Алла Ковальчук навчить готувати паску


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Шоу «Все буде смачновітає Україну з наступаючим світлим днем Великодня! Напередодні великого свята спеціально для вас ми приготували неймовірний сюрприз. Вже через годину ви спечете ідеальнупухку і рум’яну – паску

pashaВаша великодня випічка виходить плоскою, а глазур – рідкою, немов вода? Досить! Цього року свято не буде зіпсованим. Відтепер на вашому столі буде тільки пишний і повітряний куліч з білосніжною глазур’ю. Але це ще не все. З того ж тесту ви приготуєте неймовірних великодніх зайців і навчитеся випікати оригінальні паски у… шкаралупі від яєць. А в якості бонусу: рецепт для тих, кому набридло годинами стояти на кухні – фантастична бананова паска без дріжджів!

Хочете навчитися готувати ідеальний паску? Тоді вмикайте канал СТБ завтра (30 квітня) о 9 ранку – вас чекає новий випуск шоу «Все буде смачно!»

 



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити