Літній сезон в самому розпалі, тому шоу «Все буде смачно!» приготувало для вас відразу дві страви з дешевих, корисних і дуже смачних кабачків. Це смажені кабачки з соковитою м’якоттю і хрусткою золотистою скоринкою. А також ніжна і густа – гостро-солодка кабачкова ікра, яка завдяки секретам від Алли Ковальчук стане вашим коронною стравою.
Відтепер ви забудете, що таке підгорілі або смажені кабачки, які перетворилися в діжу на сковорідці. І ваша кабачкова ікра більше не буде прісною і водянистою. Ви дізнаєтесь, що додати до ікрі, щоб вона зберігалася цілий рік. Якої товщини нарізати кабачки, щоб вони добре просмажилися і залишилися соковитими. Як зробити три види панірування для хрустких кабачків. А в якості приємного бонусу Алла Ковальчук навчить готувати ароматний і пікантний часниково-лимонний соус, який буде ідеальним доповненням до страв з кабачків.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати кабачкову ікру!
Дивіться шоу «Все буде смачно!» в суботу (9 липня) о 9 ранку на СТБ!