Алла Ковальчук навчить готувати налисники

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Наближається Масляна – і шоу «Все буде смачно!» приготувало для вас подарунок. Страва, яка миттю перенесе у дитинство й нагадає про тепло бабусиних долонь. Смакота, відчувши аромат якої, ви колись чимдуж мчали на кухню. Адже встояти перед цим неймовірним ванільним запахом просто неможливо. Ніжні тоненькі млинці та сирна начинка, що тане в роті, – Алла Ковальчук навчить готувати бабусині налисники.  

Найдосвідченіший кулінар країни Алла Ковальчук навчить вас готувати ідеальні налисники. Ми гарантуємо, що від такої страви ви не відтягнете рідних за вуха. І здобудете звання найкращого, найталановитішого, найулюбленішого кухаря. А крім неймовірно соковитих «домашніх» налисників, ви станете майстром приготування ще двох дивовижних страв: оригінальних млинців-вузликів з пікантною солоною начинкою та напрочуд гарних, незвичайних, пухкеньких двокольорових сирних млинців.

VO9xExQf

Ви дізнаєтесь, що зробити, аби млинці ніколи не підгоріли? Користуючись перевіреним народним способом, ви власноруч створите антипідгарне покриття на своїй пательні. Ми розповімо, що додати до тіста, аби млинці вийшли тоненькими та щільними. Що покласти у начинку, аби вона не випала під час приготування страви? Як запікати налисники, аби вони залишились ніжними та м’якенькими? Та як їх формувати, аби вони не злипались в одну грудку? А ще унікальний метод від Алли Ковальчук: як замісити тісто за лічені хвилини і буквально кількома рухами?

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї суботи (5 березня) о 9 ранку на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму