Алла Ковальчук навчить Андре Тана готувати варення


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

У неділю (7 серпня) в гості до ведучої шоу «Все буде смачноНадії Матвєєвої прийде український дизайнер Андре Тан. Під чуйним керівництвом народного кулінара Алли Ковальчук він навчиться готувати варення з абрикосів, персиків і слив.

img_b484f68a8cc711d81fac0b8fb379948dІменитий дизайнер зізнався, що якби не програма «Все буде смачно!», то він навряд чи колинебудь взявся за приготування варення:

«Де б я ще навчився готувати варення? Якби не СТБ, я би точно не знайшов для цього заняття часу в моєму щільному графіку. Сподіваюся, що буду втілювати нові кулінарні навички вже на своїй кухні разом з дружиною. Я обов’язково використаю рецепт, який дізнався у програмі, коли в моєму саду поспіють абрикоси. Думаю, з домашніх абрикосів воно буде ще смачніше».

Не пропустіть шоу “Все буде смачно!” у неділю (7 серпня) о 9 ранку на СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити