Алла Ковальчук навчить Андре Тана готувати варення

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

У неділю (7 серпня) в гості до ведучої шоу «Все буде смачноНадії Матвєєвої прийде український дизайнер Андре Тан. Під чуйним керівництвом народного кулінара Алли Ковальчук він навчиться готувати варення з абрикосів, персиків і слив.

img_b484f68a8cc711d81fac0b8fb379948dІменитий дизайнер зізнався, що якби не програма «Все буде смачно!», то він навряд чи колинебудь взявся за приготування варення:

«Де б я ще навчився готувати варення? Якби не СТБ, я би точно не знайшов для цього заняття часу в моєму щільному графіку. Сподіваюся, що буду втілювати нові кулінарні навички вже на своїй кухні разом з дружиною. Я обов’язково використаю рецепт, який дізнався у програмі, коли в моєму саду поспіють абрикоси. Думаю, з домашніх абрикосів воно буде ще смачніше».

Не пропустіть шоу “Все буде смачно!” у неділю (7 серпня) о 9 ранку на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму