АНОНС: Алла Ковальчук навчить робити десерт з гороху


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

У неділю, 19 жовтня, о 9:00 в програмі «Все буде смачно!» вас чекає улюблений та бездоганний гороховий суп. Ви більше не будете чекати годинами, коли горох хоч трохи розм’якне. І назавжди забудете, що таке твердий, прісний, сірий горох.

В гостях у чарівної Надії Матвєєвої експерт проекту «Все буде добре», харчовий технолог Андрій Бабаєв.

«Якось я вирішив приготувати для дочки її улюблений гороховий суп. Почитав декілька рецептів в кулінарній книзі і зрозумів, що простіше нічого й бути не може. У підсумку овочі зварилися, горох залишився твердим, а за смаком – як картон. Ви не уявляєте, яке було розчарування в очах дитини. Для неї ж я – папа-герой, а її улюблений суп не зварив. Ось я і прийшов на «Все буде смачно!» вчитися»

Дочь Андрея Бабаева

Донька Андрія Бабаєва

А навчати гостя премудростям кулінарії буде людина, яка вже сотні разів дарувала дієві секрети приготування улюблених страв – Алла Ковальчук. Вона розкриє ексклюзивні хитрості приготування свого фірмового горохового супу. А ще – неймовірна закуска! Оригінальні горохові горішки під свіжим кисло-солодким яблучним соусом. Цю страву подають в дорогих ресторанах України. І відтепер вона буде на вашій кухні. Більш того, вперше в житті ви перетворите звичайний горох на неймовірний десерт. Вас чекають солодкі, м’які, неймовірно смачні горішки з родзинками та ароматом кориці.

ТАКОЖ ДОВІДАЄТЕСЯ:

Дивовижний секрет: який горох вибрати, щоб в супі він не перетворився на неприємну кашу?

Що зробити, щоб за лічені хвилини він став м’яким?

Що додати в суп, щоб зберегти ніжний, кремово-жовтий колір горошку?

Алла Ковальчук, Андрій Бабаєв і Надія Матвєєва

Алла Ковальчук, Андрій Бабаєв і Надія Матвєєва

Не пропустіть програму «Все буде смачно!» у неділю, 19 жовтня, о 9:00 на СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити