АНОНС: Алла Ковальчук навчить Романа Мєдного готувати паштет та парфе

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

У неділю, 23 листопада, о 9:00 ваші найсміливіші кулінарні бажання стануть дійсністю завдяки програмі «Все буде смачно!». А саме – ви навчитеся готувати відразу два види неймовірного та смачного паштету.

В гості до Надії Матвєєвої цього разу прийшов модний експерт тележурналу корисних порад «Все буде добре» Роман Мєдний. Під чуйним керівництвом народного кулінара Алли Ковальчук, він дізнається безліч секретів приготування найніжнішого паштету. А також – неймовірний секрет, як замість плоскої, гумової маси отримати ніжний, кремовий паштет. І який легкий штрих вбереже паштет від висихання і зробить його красивим, що фотографи в кулінарних журналах шаленітимуть від заздрощів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Мєдний приготував неймовірний печінковий паштет (ВІДЕО)

Алла Ковальчук, Роман Мєдний та Надія Матвєєва

Алла Ковальчук, Роман Мєдний та Надія Матвєєва

«Після поїздки на кінофестиваль до Франції я просто закохався у французьку кухню – розповів Роман. – Особливо полюбився мені паштет з печінки, який подавали в маленькому сімейному готелі, де я зупинився з друзями. Почали збиратися додому, вирішили попросити рецепт паштету – не дали! Господиня вирішила тримати його в найсуворішому секреті, не допомогла навіть щедра доплата за проживання. «Подумаєш, яка цяця» – кажу я своїм друзям, та я вдома такий паштет вам в два рахунки зроблю. Чого я це ляпнув, сам не розумію. Щоб ви розуміли, я – людина абсолютно далека від кухні, у мене ідеальним поки виходить тільки кава та яєчня. І ось я зварив печінку, з луком через м’ясорубку пропустив, посолив-поперчити і готово. Але не тут-то було, паштет на паштет не схожий: пухкий, сухий, та ще й гіркий та солоний. Друзі залишилися голодні і тепер до мене навіть на чай не заходять – бояться отруїтися, і весь час жартують. Навчіть мене готувати кращий паштет у світі!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Лілії Ребрик обожнює готувати разом з мамою

Не пропустіть кулінарну програму «Все буде смачно!» у неділю, 23 листопада, о 9:00 на СТБ.

Video: Алла Ковальчук научит Романа Медного готовить паштет

Ваши самые смелые кулинарные желания станут действительностью! Вы научитесь готовить сразу два вида невероятного и вкусного паштета...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?
Рецепт: відкритий грибний пиріг
Ліниві вареники
3 швидкі піци
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік