У суботу, 8 листопада, о 9:00 в програмі «Все буде смачно!» народний кулінар Ігор Мічсевіч навчатиме відому актрису, зірку серіалу «Коли ми вдома» Тетяну Шелігу готувати неймовірні страви з дуже простого інгредієнта – картоплі.
Телеглядачі разом з гостею програми дізнаються, як готувати золотистий іспанська омлет – пишну «картопляну тортилью», традиційну українську печеню в горщику, а також – хрусткі, легкі, тонкі, немов пір’їнки – «домашні чіпси».
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса Тетяна Шеліга рекомендує «Все буде смачно!» всім друзям (ВІДЕО)
«На свято внучки подарували мені красиві глиняні горщики. Я якось, коли дізналася, що вони збираються до мене у гості, вирішила приготувати в них вечерю. Вирішила зробити печеню з картоплею в горщиках. Тим більше, що її там робити, подумала я. Заклала всі продукти у горщик, поставила запікатися і чекала гостей. У підсумку, печеня на святковий стіл так і не потрапила – вона просто витекла з горщиків і підгоріла на деку. Картопля розлізлася в кашу, а м’ясо залишилося твердим і гумовим. Гості пішли, а я вирішила, що «терпіння і труд все перетруть». І наступного дня ще раз зробити печеню. Але коли і вдруге у мене нічого не вийшло. Вирішила, що тільки програма «Все буде смачно!» мені в силах допомогти», – розповіла про свій невдалий кулінарному досвіді Тетяна Шеліга.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яна Соломко запалювала на «Все буде смачно!» (ВІДЕО)
Тільки чарівна Надія Матвєєва і народний експерт Ігор Місевич в змозі допомогти відомій актрисі. А також розкажуть, що зробити, аби картопля в печені не перетворювалася в неапетитну кашу. В якій послідовності закладати продукти в горщик, щоб вони всі приготувалися рівномірно і страва вийшла неймовірно соковитою. І найцікавіше – як запікати печеню, щоб горшки не тріскалися в духовці.
Не пропустіть програму «Все буде смачно!» у суботу, 8 листопада, о 9:00 на СТБ.