АНОНС: Ігор Місевич навчить зірку серіалу «Коли ми вдома» готувати печеню


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

У суботу, 8 листопада, о 9:00 в програмі «Все буде смачно!» народний кулінар Ігор Мічсевіч навчатиме відому актрису, зірку серіалу «Коли ми вдома» Тетяну Шелігу готувати неймовірні страви з дуже простого інгредієнта – картоплі.

Телеглядачі разом з гостею програми дізнаються, як готувати золотистий іспанська омлет – пишну «картопляну тортилью», традиційну українську печеню в горщику, а також – хрусткі, легкі, тонкі, немов пір’їнки – «домашні чіпси».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса Тетяна Шеліга рекомендує «Все буде смачно!» всім друзям (ВІДЕО)

Відома актриса, зірка серіалу «Коли ми вдома» Тетяна Шеліга

Відома актриса, зірка серіалу «Коли ми вдома» Тетяна Шеліга

«На свято внучки подарували мені красиві глиняні горщики. Я якось, коли дізналася, що вони збираються до мене у гості, вирішила приготувати в них вечерю. Вирішила зробити печеню з картоплею в горщиках. Тим більше, що її там робити, подумала я. Заклала всі продукти у горщик, поставила запікатися і чекала гостей. У підсумку, печеня на святковий стіл так і не потрапила – вона просто витекла з горщиків і підгоріла на деку. Картопля розлізлася в кашу, а м’ясо залишилося твердим і гумовим. Гості пішли, а я вирішила, що «терпіння і труд все перетруть». І наступного дня ще раз зробити печеню. Але коли і вдруге у мене нічого не вийшло. Вирішила, що тільки програма «Все буде смачно!» мені в силах допомогти», – розповіла про свій невдалий кулінарному досвіді Тетяна Шеліга.

Ігор Місевич, Тетяна Шеліга та Надія Матвєєва

Ігор Місевич, Тетяна Шеліга та Надія Матвєєва

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яна Соломко запалювала на «Все буде смачно!» (ВІДЕО)

Тільки чарівна Надія Матвєєва і народний експерт Ігор Місевич в змозі допомогти відомій актрисі. А також розкажуть, що зробити, аби картопля в печені не перетворювалася в неапетитну кашу. В якій послідовності закладати продукти в горщик, щоб вони всі приготувалися рівномірно і страва вийшла неймовірно соковитою. І найцікавіше – як запікати печеню, щоб горшки не тріскалися в духовці.

Не пропустіть програму «Все буде смачно!» у суботу, 8 листопада, о 9:00 на СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити